П.П.А,за малко да забрава!Ако може да ме свенете,защо има разлика (поне външно се вижда) м/у някои 1.8 16в мотори?
Ми някъде беше писано, единя е по-нов, май твоя е новия модел.Относно колата, на 10 години километрите нямат никво значение, тя и за 10000 километра може да и се разкаже играта, не се връзвайте на тия джамбазки глупости. Важното е как е подържана, а като я гледам ква е очукана....аве всичко е въпрос а късмет П.С. Иначе модела си е все още гъзарски Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
Брато,относно очуканото ще ти дам само един пример!Нали,колата е като жената?Има жени,които са хубави отвън,а отвътре (да кажем сърцето,да не говорим м/у краката) са разпукани(за м/у краката) и гнили (сърцето),нали?НО,винаги има едно "НО"(защо ли) ,така да си продължа мисълта,та ИМА и Жени(нарочно го пиша с главна буква)които са (да кажем малко грознички),НО пък за сметка на това,красиви отвътре (честно казано,не вярвам много,много,ама има нещо вярно) Така,че по-натам няма да продължавам!П.П.А,м/у другото колата е карана от жена(пище си го в сервизната книжка)и затова е ОКЪЦАНА така,а иначе колата е докарана от ПРИЯТЕЛ(още едно доказателство)!Но стига толкова с тея КМ!Че взе да ми писва!
Аз само ще кажа - Добре дошъл на новия ни колега......избора (на марка кола) е повече от перфектен другото са бЕли кахъри!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
А,искам да попитам нещо!Какви са тия Жанти с 7 спици на Фиат!Щото баща ми е взел такива,но понеже не съм в БГ и не мога да ги видя,търсих ама не намерих!!
Колеги не се карайте,а се биите Все пак питам за мнение в това състояние!А,до една седмица предполагам ще е готова и ще си промените мнението Така,че няма проблеми!Вие ако видите от какъв "джип",направихме ДЖИП,лошо ще ви стане !Но за съжаление го продадохме П.П.А,оригиналните снимки са по-голями и супер качество,ама ги смалявах с Windows Paint и качеството се прееба!
Коментар