Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И аз станах притежател и ФЕН на Фиат!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sven написа:
    П.П.А,за малко да забрава!Ако може да ме свенете,защо има разлика (поне външно се вижда) м/у някои 1.8 16в мотори?
    Ми някъде беше писано, единя е по-нов, май твоя е новия модел.Относно колата, на 10 години километрите нямат никво значение, тя и за 10000 километра може да и се разкаже играта, не се връзвайте на тия джамбазки глупости. Важното е как е подържана, а като я гледам ква е очукана....аве всичко е въпрос а късмет П.С. Иначе модела си е все още гъзарски Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
    Брато,относно очуканото ще ти дам само един пример!Нали,колата е като жената?Има жени,които са хубави отвън,а отвътре (да кажем сърцето,да не говорим м/у краката) са разпукани(за м/у краката) и гнили (сърцето),нали?НО,винаги има едно "НО"(защо ли) ,така да си продължа мисълта,та ИМА и Жени(нарочно го пиша с главна буква)които са (да кажем малко грознички),НО пък за сметка на това,красиви отвътре (честно казано,не вярвам много,много,ама има нещо вярно) Така,че по-натам няма да продължавам!П.П.А,м/у другото колата е карана от жена(пище си го в сервизната книжка)и затова е ОКЪЦАНА така,а иначе колата е докарана от ПРИЯТЕЛ(още едно доказателство)!Но стига толкова с тея КМ!Че взе да ми писва!

Коментар

Честито колега Много се радвам, че феновете на Купетата се увеличаваме.. Ето снимка на моето Купе
      Прикачени файлове
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз само ще кажа - Добре дошъл на новия ни колега......избора (на марка кола) е повече от перфектен другото са бЕли кахъри!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ми за джанти 1 по хубави е ,май са си свалени в италия още....жалко че е и без кожа...косурите и ги оправиш така че Честита лека и безавариийна !
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
            Ми за джанти 1 по хубави е ,май са си свалени в италия още....жалко че е и без кожа...косурите и ги оправиш така че Честита лека и безавариийна !
            А,мерси,мерси,но не искам кожа никога не ми е харесвало!

Коментар

А,искам да попитам нещо!Какви са тия Жанти с 7 спици на Фиат!Щото баща ми е взел такива,но понеже не съм в БГ и не мога да ги видя,търсих ама не намерих!!

Коментар

Оригиналните на Stilo за двойни 7-спицеви 16-и.

Коментар

Но май не са двойни!

Коментар

Първо честито!Незнам защо вместо да се радват другите все гледат да те отчаят? Сетих се - просто ги е яд
                    FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                    FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                    LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                    http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                    http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

Georgi_Yulev! написа:
                      Какво мислите за колата.Нарочно не казвам колко пари съм я купил!
                      Ако се върнем на първия пост - казал съм си мнението, което се дължи само на информация от лоши снимки.

Коментар

Колеги не се карайте,а се биите Все пак питам за мнение в това състояние!А,до една седмица предполагам ще е готова и ще си промените мнението Така,че няма проблеми!Вие ако видите от какъв "джип",направихме ДЖИП,лошо ще ви стане !Но за съжаление го продадохме П.П.А,оригиналните снимки са по-голями и супер качество,ама ги смалявах с Windows Paint и качеството се прееба!

Коментар

А,иначе за боядисването,ще е от прозорците надолу-цялата !

Коментар

Честито, колата е хубава нали е Фиат Да я караш много километри без проблеми и умната!
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                              Честито, колата е хубава нали е Фиат Да я караш много километри без проблеми и умната!
                              А,нали знаеш,ако не УМНАТА,поне русата Иначе мерси

Коментар

За какво е това копче???Много ми е интересно,дали върши работа или е за алармата,която нямам???Т.е.имам,но не е оригинална.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X