Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И аз станах притежател и ФЕН на Фиат!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз станах притежател и ФЕН на Фиат!

Здравейте!Понеже съм нов потребител ще разкажа на кратко за мен:Казвам се Георги на 20 г. (студент У Варна),а иначе съм от Благоевград!Всичко стана точно преди седмица(до този момент се чудех какво да купя).Докато баща ми(занимава се с автомобили) който бях наел да се занимава(а пък и не съм в страната) с търсенето на няколко модела коли.И ми се обади и каза,че от Италия идвало някакво(въпросното) Купе което е 1.8 16v VFD мотор 1997 година на 100000 км.(ако трябва да бъдем точни 100567км.със сервизна книжка,а и взета директно от автовоза)С ударена врата и заден калник.До този момент знаехме само това.Колата пристигна преди няколко дни и се оказа,че колата (интериор,двигател и окачване) са перфектни има малко забележки по купето,което не ме притесняват има кой да ги оправи ,все пак не са кой знае какво!!!(както се вижда от снимките по долу).Като екстри колата е с :Климатроник;ел.стъкла,огледала,люк;АБС;централно закл.;1 airbag,добра музика,кожен волан(чупещ);кожен скоростен лост(не знам тези неща може да са и серийно)имобилайзер и др.които са сериино:серво упр.,халогени фарове др. не се сещам!Мотора никаде няма течове от масло или следи от такива!Мотора мърка(няма тракане от VFD-то) А сега малко снимков материал(колата не е нито чистена,нито мита) П.П.А,за малко да забрава!Ако може да ме свенете,защо има разлика (поне външно се вижда) м/у някои 1.8 16в мотори?
    Прикачени файлове

Ето още малко
    Прикачени файлове

Коментар

Какво мислите за колата.Нарочно не казвам колко пари съм я купил!
      Прикачени файлове

Коментар

Ами лошо не можем да кажем! Колата е супер според мен! Със здраве да си я караш!
        KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
        Land Rover Discovery 2.5TD '94
        EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
        EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
        EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

:D уау.....супер е.....
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

След почистване и оправяне на леките удари, ще стане идеална! Честито!!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

аа и едни джанти - 16-ки примерно Честито, колега, със здраве да си я караш и да не те ядосва
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

А,мерси,мерси!!!А,по въпроса с Жантите се работи Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Коментар

Колата ми се струва че е с нереални километри - за 10 години и се падат по 10 хиляди на година. Дано съм лош пророк. А това че е италианка си личи от 100 километра - няма броня, която да не е одраскана и ожулена. Вратата не знам в какво състоюние е, но прегъвката на задния панел не е никак безобидна. Изправянето ще изисква виртуозност на тенекеджията, защото точно там имаме двойно оребряване + колонка и ще се наложи да се реже "хастара". При боядисването на 4 детайла (брони, врата и заден панел) се замисли за цялостно пребоядисване, защото прясната боя ще си личи от далеч и ще развали цялостния фасон на красавицата. Освен това пластмасовия преден капак няма да има никога блясъка на боядисаните детайли. Това всичко е "разказ по картинка" и може да има отклонения от "мръсната действителност". "Мръсна", защото колата не е мита де

Коментар

Сподели цената .... ако не е тайна

Коментар

Не знам "пича" млади момко дали е прав, но аз ще ти кажа само едно! Ако тази кола е на тези години и километри отдолу ще е "ушав", "дреб", както казват по нашия край... от стоене и некаране, тогава корозията е много "по-лоша" (...иначе приказките за мекия Италиански климат сме ги слушали, особено в Ломбардия и близичко до Швейцария, там сняг няма, има само ПАЛМИ), отколкото ако е карана и е примерно на 200-250 ХИЛЯДИ километра.Въпреки, че на някои Италия се струва малка, то аз не съм с тези впечатления и пробег от 25-30 ХИЛЯДИ километра на година изобщо не е голям, а напълно нормален.Но не това е важното, важното е на теб тази кола да ти харесва, и предишния стопанин /стопани/ да се е грижел за нея.Успех!ПП... жалко, че не цитирах постта ти, ти бързо го промени и не знам дали ще се схване контекста, но ти ме разбра... надявам се!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                        Не знам "пича" млади момко дали е прав, но аз ще ти кажа само едно! Ако тази кола е на тези години и километри отдолу ще е "ушав", "дреб", както казват по нашия край... от стоене и некаране, тогава корозията е много "по-лоша" (...иначе приказките за мекия Италиански климат сме ги слушали, особено в Ломбардия и близичко до Швейцария, там сняг няма, има само ПАЛМИ), отколкото ако е карана и е примерно на 200-250 ХИЛЯДИ километра.Въпреки, че на някои Италия се струва малка, то аз не съм с тези впечатления и пробег от 25-30 ХИЛЯДИ километра на година изобщо не е голям, а напълно нормален.Но не това е важното, важното е на теб тази кола да ти харесва, и предишния стопанин /стопани/ да се е грижел за нея.Успех!ПП... жалко, че не цитирах постта ти, ти бързо го промени и не знам дали ще се схване контекста, но ти ме разбра... надявам се!
                        Сори,без да искам си изтрих поста (много съм зле) Аз казах ,не искам да ви убеждавам в нещо което няма смисъл!Колата ще си я карам аз,а не вие.На мен ми харесва,и то много!И бях писал,че му уважавам мнението,нали Все,пак съм ви писъл какво мислите!Но,както и да е!Все,пак мерси!

Коментар

Това е приказка, всяка кола, както всеки човек си има нейната малка истина, правда, живот, частен случай... както искаш го кажи.Така, че оправи и външния вид и си джиткай! ПП... тази кола,според мен не търпи лош външен вид... това предполагам ще ти го каже и "ГУРУТО" на Фиат-Купе в нашия форум! http://forum.fiat-bg.org/profile.php...61Порови се из форума, доста полезни неща е написал за "Купето"!
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Да,прав си!Доста неща прочетох досега,но все пак мерси!

Коментар

...

Коментар

Working...
                              X