В рамките на Автомобилен салон Пловдив 2007, 24 - 29 септември, на площ от 330 м2 Ауто Италия, Официален вносител на Fiat, Fiat Professional (лекотоварна гама) и Lancia за България, ще представи последните новости в гамата на италианските марки.Ауто Италия ще зарадва посетителите на Автосалон Пловдив 2007 с три премиери: Fiat Sedici, Fiat Scudo, новата Lancia Ypsilon.FIAT SEDICI - ПРЕМИЕРАНовият Fiat Sedici представя концепцията на Fiat ,,4x4 за всичко и за всеки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT и Lancia на Автомобилен салон Пловдив 2007
Collapse
X
-
sev написа:...не се научиха да сложат топ-модел с джанти,прагове и подобни за експонаттака се привлича вниманието на хоратаex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
vital написа:Най-после това Седичи. Година и половина по-късно. От Fiat вече ще пуснат фейслифт докато Ауто Италия доставят първите бройки :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Май си е така, от Миркат се хвалеха, че са продали около 100 бр. SUZUKI SX-4, близнакът на Седичи, а тези от Ауто Италия, август месец не знаеха дали СЕДИЧИТО е с 5, или със 6-степенна скоростна кутия... дизела! Нещастници, силно се надявам скоро да ги сменят като основен дилър! ТМ АУТО на Тойота ги отсвирха вече,... наред са безхаберниците Ауто Италия и Еуратек!
Коментар
-
Аз съм отчаян! Поисках си рекламни материали и те вместо да ми дадът нещо за Линеята ми дават некви стари брошури на старото Пунто даже нямаха на "голямата точка" ! Направо скръб за разлика от Алфа Ромео които се представят отлично малко компактно и на ниво направо шоу! Да не говорим и че можеха поне един Тезис да закарат на мястото на едното Добло!Персонално съм разочарован от Скудото за мене покрай Витото на Мерцедес започнаха всичките да ги правят едни ъгловати в задницата въобще грозна работа. Преди според мен си беше по-красиво иначе отвътре ми харесваЗа Линея няма какво да кажа на живо е още по красива и наистина актуална колица!А сега за Седичи супер кола стига експоната да не беше точно онази кола която един колега от форума беше показал на обявя снимана в софия франс ауто. Направо смях толкова ли няма интерес че поне едно Седичи да бяха внесли! И друго няма да е зле да се помисли за цената като гледам тоя "кайрон" на Санг Йонг ми той 30000 лв., а е от по-висок клас!С две думи доволен съм от марката, но не и от представянето! Ако не беше щанда на Алфа Ромео и бях случаен минувач едва ли щях да спра.Croma CHT
Croma 1.9 multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар