"Целта на настоящото издание е да подпомогне водачите на автомобили с полезна информация необходима за правилната експлоатация и поддръжка на автомобила, отчитането на всички периодични дейности по поддръжката и ремонта, осчетоводяване на разходите, основните административно-наказателни разпоредби, действащи в България, телефонни номера необходими по път и друга полезна информация.Представени са също така технически данни необходими при закупуването на авточасти и правилният ремонт на автомобила.Изданието е адресирано към най-широк кръг от собственици и ползватели на автомобила."Цена: 1.50 лв.http://www.books.bg/book.php?ISBN=1723&aid=abtoПП: Не знам дали мястото на темата е тук? При необходимост може да се премести къде сметнете за необходимо!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT - Технически паспорт на автомобила
Collapse
X
-
vital написа:Каква е точно целта Предполагам нещо като домашна сервизна книжка - да си записваш какво си правил по колата.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Случайно днеска ми попадна в мола, въпросния техн. паспорт. Купих го без да го погледна и после установих, че не ми върши работа. Има само за 126, Панда, Уно, Дуна, Типо, Регата, Х1/9 и Крома. Няма нищо за Темпра, Браво, Браво, Пунто и въобще по-новите.Иначе за колегите с такива автомобили може да бъде много полезно - има таблици с всички параметри по двигателите, обозначения, работни течности, тестов разход, кога трябва да се сменят консумативите, въобще всичко за периодичното обслужване. На първите страници може да се попълни нещо като досие за колата, номера на рамата, дата на производство, дата на регистриране и много други. Има също и много таблици за попълване какво сте правили по колата.
Коментар
-
vital написа:Случайно днеска ми попадна в мола, въпросния техн. паспорт. Купих го без да го погледна и после установих, че не ми върши работа. Има само за 126, Панда, Уно, Дуна, Типо, Регата, Х1/9 и Крома. Няма нищо за Темпра, Браво, Браво, Пунто и въобще по-новите.Иначе за колегите с такива автомобили може да бъде много полезно - има таблици с всички параметри по двигателите, обозначения, работни течности, тестов разход, кога трябва да се сменят консумативите, въобще всичко за периодичното обслужване. На първите страници може да се попълни нещо като досие за колата, номера на рамата, дата на производство, дата на регистриране и много други. Има също и много таблици за попълване какво сте правили по колата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:...Ако е издателство на Аутопойнт тия са отебали всичко отдавна дори не можеш да се свържеш с тях.Издателството мисля беше в Г.Оряховица.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар