Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

punto 1,3 16 v 2001 информация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

punto 1,3 16 v 2001 информация

здравейте,накратко жена ми живот и здраве от понеделник се пръсъединява към вашия клуб с горепосочената количка,но за сега знае само къде се намират трите педала и че ръчката от дясно на шофьора не е за удоволствие. предполагам че повечето от вас имат такива жени в къщи, но си ги обичамеТака де исках да посъбера малко повече информация за тази кола съжалявам, ако има такава не я намерих, всичко като се започне от това защо ми взеха 6300 лв **())),защо малката навигация се вижда като баркод на китайска стока и как се оправя,защо има 6 скорости, надявам се да не питам защо гори толкова много(в понеделник ще я карам от София към Русе, абе общо взето всякакви впечатления от колата наистина много ще съм благодаренааа има ли борд компютър и какво показва, ако успея да го видя на дисплея, абе приемам всякакви отговори, дори някой да ме напсува за този пост благодаря :D :D :D

Ре: пунто 1,3 16 ж 2001 информация

Gancho_ написа:
    здравейте,накратко жена ми живот и здраве от понеделник се пръсъединява към вашия клуб с горепосочената количка,но за сега знае само къде се намират трите педала и че ръчката от дясно на шофьора не е за удоволствие. предполагам че повечето от вас имат такива жени в къщи, но си ги обичамеТака де исках да посъбера малко повече информация за тази кола съжалявам, ако има такава не я намерих, всичко като се започне от това защо ми взеха 6300 лв **())),защо малката навигация се вижда като баркод на китайска стока и как се оправя,защо има 6 скорости, надявам се да не питам защо гори толкова много(в понеделник ще я карам от София към Русе, абе общо взето всякакви впечатления от колата наистина много ще съм благодаренааа има ли борд компютър и какво показва, ако успея да го видя на дисплея, абе приемам всякакви отговори, дори някой да ме напсува за този пост благодаря :D :D :D
    защото си ги дал, а относно останалите ти въпроси, мисля, че колата е 1,2, а не 1,3 и е модела Пунто Спортинг, щом е със 6 скорости....п.п. какво е това "малка навигация"
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...=detailsето така изглежда от вътре колата,99 процента съм сигурен 4е е 1,3 16 ,на това май му се вика малка навигация,или бъркам благодаря

Коментар

С тоя начин на писане и ти да си го прочетеш - няма да го разбереш. А двигателя на Пунтото ако е бензинов 10000000 % не е 1.3. Дай си VIN номера на колата и ще си каже всичко.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
        X