Tie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е FIAT
Collapse
X
-
Между другото, от съкращението ФИАТ произлизат и други марки автомобили, създадени от ФИАТ или в сътрудничество с ФИАТ. Например:SEAT - Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo (Испанско Дружество за Туристически автомобили)TOFAS (ТОФАШ) - Turk Otomobil Fabrikasi AS (Турска фабрика за автомобили АД)FSO - Fabryka Samochodow Osobowych - Фабрика за пътнически автомобили (Полша) - спомнете си ПолонезВАЗ - Вольжские Автомобильние Заводьiи т.н.
Коментар
-
колеги, за Opel немското съкращение гласи "Оhne Power Ewig Letzter" (демек "без мощност, винаги последен")за VW е Vоеllig Wertlos (демек "без никаква стойност"), като към това може да се добави и определението Fool’swagen :Dмайтапа настрана, аз съм привърженик на мнението, че всяка марка трябва да се уважава и че е хубаво да се измислят такива шегичкиWer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
---
Fiat Brava 1,2 16V SX
Коментар
-
Здравейте колеги!Сигурно всички сте съгласни, че всяка марка си има предимства и недостатъци! Един харесва това, друг онова. Един се бъзика с една марка, друг с друга. Според мен, човек който твърди - Остави я тази марка, тя за нищо не става, вземи си ...... , изобщо не трябва да се слуша. Най-голямата грешка, която хората правят е да са предубедени към нещо - мое мнение. Примери от моя личен опит:1. Отидохме със жена ми да си купуваме кола на старо, преди години. Харесахме си Рено 21. Нов внос от Германия. Каквото можах проверих и я взехме. Много конфортен автомобил. Поне 10 човека ми казаха че били боклук, че окачването не издържа и т.н. Е аз я карах 7 години и особенни проблеми не съм има. По ДВГ никакви, по ходовата част маншони и два накрайника. Продадохме я защото искахме автомобил 4х4 а и е нисичка.2. Тръгнах да търся 4х4. От коли на старо се отказах - не намерих читаво, поне според мен. Тръгнах да разглеждам новите. Обиколих всички шоуруми в София. Все нещо не ми харесваше до момента в който видях Пандата. Бях си направил таблица с предимства и недостатъци на колите които бях гедал. По мойта таблица Пандата уби всички останали марки - особенно по разход на гориво. И така сега съм горд собственик на FIAT PANDA Climbing 4x4. И какво да ви кажа - роднини и познати ми потрошиха телефона да не я взимам. Но мойта табица показваше друго - аз бях ходил, пипнал, видял. Те не! Не ги послушах и не съжалявам.Аз си взех Фиата без дори да знам какво означава ’FIAT’. Без да ме интересува какво казват немците или италианците.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Здравейте колеги!Сигурно всички сте съгласни, че всяка марка си има предимства и недостатъци! Един харесва това, друг онова. Един се бъзика с една марка, друг с друга. Според мен, човек който твърди - Остави я тази марка, тя за нищо не става, вземи си ...... , изобщо не трябва да се слуша. Най-голямата грешка, която хората правят е да са предубедени към нещо - мое мнение. Примери от моя личен опит:1. Отидохме със жена ми да си купуваме кола на старо, преди години. Харесахме си Рено 21. Нов внос от Германия. Каквото можах проверих и я взехме. Много конфортен автомобил. Поне 10 човека ми казаха че били боклук, че окачването не издържа и т.н. Е аз я карах 7 години и особенни проблеми не съм има. По ДВГ никакви, по ходовата част маншони и два накрайника. Продадохме я защото искахме автомобил 4х4 а и е нисичка.2. Тръгнах да търся 4х4. От коли на старо се отказах - не намерих читаво, поне според мен. Тръгнах да разглеждам новите. Обиколих всички шоуруми в София. Все нещо не ми харесваше до момента в който видях Пандата. Бях си направил таблица с предимства и недостатъци на колите които бях гедал. По мойта таблица Пандата уби всички останали марки - особенно по разход на гориво. И така сега съм горд собственик на FIAT PANDA Climbing 4x4. И какво да ви кажа - роднини и познати ми потрошиха телефона да не я взимам. Но мойта табица показваше друго - аз бях ходил, пипнал, видял. Те не! Не ги послушах и не съжалявам.Аз си взех Фиата без дори да знам какво означава ’FIAT’. Без да ме интересува какво казват немците или италианците.Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
---
Fiat Brava 1,2 16V SX
Коментар
-
Лошото на немските коли е че всичките дори голфа (което е равностойно да си купиш и Калибра) е че всичко наистина е инжинерна мисъл от горе до доло но лишено от всякакво чувство за естетика и красота особенно пък интериорите им говоря за постари модели, сега се понаучиха съжалявам, че го казвам но имам едно Алеко в което като седна се чувствам по-конфортно от скапания голфкара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
Аз се чудя след като немските автомобили и двигатели са толкова космически ,защо примерно няма VW,ОПЕЛ във формула 1 и защо и невероятното BMW се появи едва преди две години,и още не могат да покажат нещо интересно.Да не говорим в колко рали състезания на шампионската кола пише ФИАТ и двигателя познаите какъв е ,а дори и на мотора на Роси също пише ФИАТ. И това не са само лепенки.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар