Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е FIAT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tie написа:
    Fabrica Italiana di Avomobili Torino - FIAT
    Добре де :P Само да коригирам малко!Пише се Automobili на италиански
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

един приятел си купи bmw 318 96г име базика да си направим стартова отсечка.тогава имах темпра 1.4мi 80 коня на газ. сега карам марея 1.9 td100. та да се върна на темата bmw-то направо го изкъртих с една кола и половина на старта.

Коментар

а и тука пак ФИАТ и БМВ пак едно и също.

Коментар

Фабрика Италиано Аутомобиле Торино/Fabrika Italiano Automobile Torino/ или това ще рече ’’Идеология"от коята немците ич не разбират.

Коментар

Ние пък с един приятел дето е луд по италянките само ни бъзиката за FIAT - Fix It Again Tomorrow :D
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Остави ги да си приказват каквото искат не им обръщай внимание.Лисицата като не стигала гроздето казвала,че било кисело.Поздравления за избора.

Коментар

Между другото, от съкращението ФИАТ произлизат и други марки автомобили, създадени от ФИАТ или в сътрудничество с ФИАТ. Например:SEAT - Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo (Испанско Дружество за Туристически автомобили)TOFAS (ТОФАШ) - Turk Otomobil Fabrikasi AS (Турска фабрика за автомобили АД)FSO - Fabryka Samochodow Osobowych - Фабрика за пътнически автомобили (Полша) - спомнете си ПолонезВАЗ - Вольжские Автомобильние Заводьiи т.н.

Коментар

колеги, за Opel немското съкращение гласи "Оhne Power Ewig Letzter" (демек "без мощност, винаги последен")за VW е Vоеllig Wertlos (демек "без никаква стойност"), като към това може да се добави и определението Fool’swagen :Dмайтапа настрана, аз съм привърженик на мнението, че всяка марка трябва да се уважава и че е хубаво да се измислят такива шегички
                  Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
                  ---
                  Fiat Brava 1,2 16V SX

Коментар

ФИАТ --> Финно изработен автомобил трепач!
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                    -------------------------------------
                    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Мен едни фр ме ебаваха - fix it again tomorrow -обаче досега само консумативи съм му взимал
                      Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

Здравейте колеги!Сигурно всички сте съгласни, че всяка марка си има предимства и недостатъци! Един харесва това, друг онова. Един се бъзика с една марка, друг с друга. Според мен, човек който твърди - Остави я тази марка, тя за нищо не става, вземи си ...... , изобщо не трябва да се слуша. Най-голямата грешка, която хората правят е да са предубедени към нещо - мое мнение. Примери от моя личен опит:1. Отидохме със жена ми да си купуваме кола на старо, преди години. Харесахме си Рено 21. Нов внос от Германия. Каквото можах проверих и я взехме. Много конфортен автомобил. Поне 10 човека ми казаха че били боклук, че окачването не издържа и т.н. Е аз я карах 7 години и особенни проблеми не съм има. По ДВГ никакви, по ходовата част маншони и два накрайника. Продадохме я защото искахме автомобил 4х4 а и е нисичка.2. Тръгнах да търся 4х4. От коли на старо се отказах - не намерих читаво, поне според мен. Тръгнах да разглеждам новите. Обиколих всички шоуруми в София. Все нещо не ми харесваше до момента в който видях Пандата. Бях си направил таблица с предимства и недостатъци на колите които бях гедал. По мойта таблица Пандата уби всички останали марки - особенно по разход на гориво. И така сега съм горд собственик на FIAT PANDA Climbing 4x4. И какво да ви кажа - роднини и познати ми потрошиха телефона да не я взимам. Но мойта табица показваше друго - аз бях ходил, пипнал, видял. Те не! Не ги послушах и не съжалявам.Аз си взех Фиата без дори да знам какво означава ’FIAT’. Без да ме интересува какво казват немците или италианците.
                        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
                          Здравейте колеги!Сигурно всички сте съгласни, че всяка марка си има предимства и недостатъци! Един харесва това, друг онова. Един се бъзика с една марка, друг с друга. Според мен, човек който твърди - Остави я тази марка, тя за нищо не става, вземи си ...... , изобщо не трябва да се слуша. Най-голямата грешка, която хората правят е да са предубедени към нещо - мое мнение. Примери от моя личен опит:1. Отидохме със жена ми да си купуваме кола на старо, преди години. Харесахме си Рено 21. Нов внос от Германия. Каквото можах проверих и я взехме. Много конфортен автомобил. Поне 10 човека ми казаха че били боклук, че окачването не издържа и т.н. Е аз я карах 7 години и особенни проблеми не съм има. По ДВГ никакви, по ходовата част маншони и два накрайника. Продадохме я защото искахме автомобил 4х4 а и е нисичка.2. Тръгнах да търся 4х4. От коли на старо се отказах - не намерих читаво, поне според мен. Тръгнах да разглеждам новите. Обиколих всички шоуруми в София. Все нещо не ми харесваше до момента в който видях Пандата. Бях си направил таблица с предимства и недостатъци на колите които бях гедал. По мойта таблица Пандата уби всички останали марки - особенно по разход на гориво. И така сега съм горд собственик на FIAT PANDA Climbing 4x4. И какво да ви кажа - роднини и познати ми потрошиха телефона да не я взимам. Но мойта табица показваше друго - аз бях ходил, пипнал, видял. Те не! Не ги послушах и не съжалявам.Аз си взех Фиата без дори да знам какво означава ’FIAT’. Без да ме интересува какво казват немците или италианците.
                          браво, колега, така се действа!и аз съм на мнение, че човек трябва внимателно да избира конкретната марка и модел, с конкретния двигател, оборудване и т.н., а за кола на старо състоянието играе двойно по-голяма роля от всички останали фактори, взети накуп
                          Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
                          ---
                          Fiat Brava 1,2 16V SX

Коментар

Какво е ФИАТ ли?Машина дзвер!
                            The Fiat 128 is a most successful 1100cc car with sales of over 1,750,000 in the past five years. Why? Simply because it gives you more for your money-and it's much more enjoyable to drive.

Zastava GT 55

Коментар

Лошото на немските коли е че всичките дори голфа (което е равностойно да си купиш и Калибра) е че всичко наистина е инжинерна мисъл от горе до доло но лишено от всякакво чувство за естетика и красота особенно пък интериорите им говоря за постари модели, сега се понаучиха съжалявам, че го казвам но имам едно Алеко в което като седна се чувствам по-конфортно от скапания голф
                              кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Аз се чудя след като немските автомобили и двигатели са толкова космически ,защо примерно няма VW,ОПЕЛ във формула 1 и защо и невероятното BMW се появи едва преди две години,и още не могат да покажат нещо интересно.Да не говорим в колко рали състезания на шампионската кола пише ФИАТ и двигателя познаите какъв е ,а дори и на мотора на Роси също пише ФИАТ. И това не са само лепенки.
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                                X