Много се дразня на тези изказвания за фиатите като, че ли мерцедесите никога не се чупят и мисля след пунтото пак да си взема фиат пък нека да ме е яд
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е FIAT
Collapse
X
-
Купи си ОПЕЛ да ти изгние цялата къща , при покупка на ФОРД комби задължително се проверява дали работи подгрева на задното стъкло та да ти е топло на ръцете когато го буташ зимата, БМВ-бензин, масло ,вода особенно моделите ТДС много обичат да си правят микс от последните 2 съставки.live is too short to drive VW
Коментар
-
Незнам дали е пускано вече във форума, но определено ми стана едно такова хуууууубаво! :D http://bgtatko.bg/15428/fiat-se-izgavri-s-wolksvagen/"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
Коментар
-
Parabellum написа:Незнам дали е пускано вече във форума, но определено ми стана едно такова хуууууубаво! :D http://bgtatko.bg/15428/fiat-se-izgavri-s-wolksvagen/Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Re: Какво е FIAT
perry написа:Немците казват че F I A T е съкращение на следните 4 думички. F- feller I-in A-alle T-teile Това означава преведено на български език ,,Грешки във всички части’’ А ние българите от своя страна си му викаме ,,Купи си ФИАТ да те е яд’’
Коментар
-
Фиат е типичен пример за добра инжинерна идея, перфектен дизаин и некачествено изпълнение. Нещата се променят обаче.VW е типичен пример за това как дизайнера си казва последен думата. Там нещата също се промениха.Сега според мен дали ще си купиш фиат или vw е все едно. Само цената е различна.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Когато се сдобих с моят Фиат преди година,гледах много коли.Спирах се на Лада,Волво,Сааб,Шкода и тн.И се влюбих в Браво Купих го по най просташкия начин,хвърлих си чантата вътре,платих и офейках(не е препорачително де)Ама нейси!!!!!!!!Излезе кола Ех!Понякога ми прави леви номера ама си е моят Фиат,и си го обичам(колкото и банално да звучи)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар