След много четене и голям избор най-сетне и ние (визирам и половинката си) станахме собственици на Фиат Браво 1.9ЖТД октомври 99 г. със всички стандартни екстри( ел.пакет,клима,АБС).Преди време се бяхме спряли на Ауди Б4 94-95 г. евентуално, изчетох там целия форум, после случайно един ден попаднах на този...Четох и четох и изчетох и този, претеглихме везните и решихме, че едно такова Фиатче ще ни пасне най-добре.В петък го докарах от София.Незнам дали е за лошо или е за добро Фиата е с чип тунинг.Иначе мога да кажа относно вървенето МНОГО върви.По пътя карахме 130-160 но усетих, че от 160 като настъпя още и тръгва да набира...но ме достраша да го настъпя до предела.Преди това съм карал едно фордче ескорт 75 коня и усещането ми е много различно с тази кола.Много бързо ускорява?Незнам дали е така нормално или?Очаквам колегите с тези мотори да кажат по някоя дума.Също така относно чипа какво мислите?Оплюйте ме Знам, че ще има колеги, които ще кажат, че щом е с чип е издухана, юркана е много и т.н... Снимките са от къщата, като я регистрираме, ще кача и вътре снимки. Та това е,засега.Много съм доволен от колата на първи впечатления, имам едва 550 км изминати...Дано да и няма нищо... Приемам всякакви коментари относно Фиата Лек ден на всички и карайте внимателно ! Благодаря предварително!П.П. Търся си джанти 16-ки някой ако има да предлага офертата със снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И ние взехме едно ФИАТ-че
Collapse
X
-
Re: И ние взехме едно ФИАТ-че
Колата е красавица! Милиони безавариини километри с нея! Да ти носи само радост! И аз си взех кола от Горубляне, с много страх да не са ме минали така да се каже. Но се оказа, че е точно обратното! Колата ми е уникално запазена и в перфектно здраве! Като я водих да я гледат различни майстори всички ме питаха от къде съм я взел и не ми вярваха, че е от Горубляне. :D Надявам се и ти да си извадил този късмет. Иначе предполагам, колата си е била с други джанти но са си останали или при собственика или са продадени отделно. Аз ще питам тука за едни 16-ки за Фиат които ми предлагаха и ако е добра цената ще ти пиша, може да направим бартер ако искаш, че аз искам 15-ки макс да сложа на Мареята.
Коментар
-
Благодаря за пожеланията Някой колега със същия ДВГ няма ли да сподели мнения за мотора, разход и т.н.."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Колега, колата е страхотна! С тази предна броня, този цвят, тези прагове... Аз имам същия мотор - виж я в гаража под аватара ми. Градско последно засичане 7.2, извънградско не отива над 5. :D Много голям кеф е да я караш, представям си какво ще е с чип. Ако искаш да си сигурен в колата, заведи я на диагностика. В раздел "Сервизи и магазини" ще откриеш телефоните на Бобо и на Вантотрейд. Все пак аз бих я закарала при Бобо. Много безаварийни километри пожелавам! :D
Коментар
-
Кофтито е, че съм от Русе а и не се очертава скоро ходене до София Иначе определено е кеф да я караш, добре се изпъва"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Двигателя е много добър. Можеш само да се радваш, че е с чип.Този двигател не е "глезен" за разлика от другите нови дизели и понася натоварване.На мен извънградско ми дава 4.5/100.Градско 5/100, Софииско градско 6.5/100.Искам да отбележа само, че твоята може да харчи малко повече, защото е с чип.Моя разход е постигнат с нови филтри и добавка за подобряване на нафтата :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
rustson написа:Слав написа:..4.5/100.Градско 5/100, Софииско градско 6.5/100...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар