Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И ние взехме едно ФИАТ-че

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И ние взехме едно ФИАТ-че

След много четене и голям избор най-сетне и ние (визирам и половинката си) станахме собственици на Фиат Браво 1.9ЖТД октомври 99 г. със всички стандартни екстри( ел.пакет,клима,АБС).Преди време се бяхме спряли на Ауди Б4 94-95 г. евентуално, изчетох там целия форум, после случайно един ден попаднах на този...Четох и четох и изчетох и този, претеглихме везните и решихме, че едно такова Фиатче ще ни пасне най-добре.В петък го докарах от София.Незнам дали е за лошо или е за добро Фиата е с чип тунинг.Иначе мога да кажа относно вървенето МНОГО върви.По пътя карахме 130-160 но усетих, че от 160 като настъпя още и тръгва да набира...но ме достраша да го настъпя до предела.Преди това съм карал едно фордче ескорт 75 коня и усещането ми е много различно с тази кола.Много бързо ускорява?Незнам дали е така нормално или?Очаквам колегите с тези мотори да кажат по някоя дума.Също така относно чипа какво мислите?Оплюйте ме Знам, че ще има колеги, които ще кажат, че щом е с чип е издухана, юркана е много и т.н... Снимките са от къщата, като я регистрираме, ще кача и вътре снимки. Та това е,засега.Много съм доволен от колата на първи впечатления, имам едва 550 км изминати...Дано да и няма нищо... Приемам всякакви коментари относно Фиата Лек ден на всички и карайте внимателно ! Благодаря предварително!П.П. Търся си джанти 16-ки някой ако има да предлага офертата със снимки.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Честито.....много безаватиини километри с нея ти пожелавам!
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Re: И ние взехме едно ФИАТ-че

Колата е красавица! Милиони безавариини километри с нея! Да ти носи само радост! И аз си взех кола от Горубляне, с много страх да не са ме минали така да се каже. Но се оказа, че е точно обратното! Колата ми е уникално запазена и в перфектно здраве! Като я водих да я гледат различни майстори всички ме питаха от къде съм я взел и не ми вярваха, че е от Горубляне. :D Надявам се и ти да си извадил този късмет. Иначе предполагам, колата си е била с други джанти но са си останали или при собственика или са продадени отделно. Аз ще питам тука за едни 16-ки за Фиат които ми предлагаха и ако е добра цената ще ти пиша, може да направим бартер ако искаш, че аз искам 15-ки макс да сложа на Мареята.
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Хайде честито колега, не че вчера не се видяхме.На живо изглежда доста по-добре.
        Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
        Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Благодаря за пожеланията Някой колега със същия ДВГ няма ли да сподели мнения за мотора, разход и т.н..

Коментар

Колега, колата е страхотна! С тази предна броня, този цвят, тези прагове... Аз имам същия мотор - виж я в гаража под аватара ми. Градско последно засичане 7.2, извънградско не отива над 5. :D Много голям кеф е да я караш, представям си какво ще е с чип. Ако искаш да си сигурен в колата, заведи я на диагностика. В раздел "Сервизи и магазини" ще откриеш телефоните на Бобо и на Вантотрейд. Все пак аз бих я закарала при Бобо. Много безаварийни километри пожелавам! :D
            Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Кофтито е, че съм от Русе а и не се очертава скоро ходене до София Иначе определено е кеф да я караш, добре се изпъва

Коментар

Двигателя е много добър. Можеш само да се радваш, че е с чип.Този двигател не е "глезен" за разлика от другите нови дизели и понася натоварване.На мен извънградско ми дава 4.5/100.Градско 5/100, Софииско градско 6.5/100.Искам да отбележа само, че твоята може да харчи малко повече, защото е с чип.Моя разход е постигнат с нови филтри и добавка за подобряване на нафтата :D
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                  ..4.5/100.Градско 5/100, Софииско градско 6.5/100...
                  Ти да не я буташ градско?А за колегата честито и внимавай с Бурдюрите с тея брони ...
                  Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                  Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Вече имам обеца на ухото и внимаваме много Как добавка слагаш колега за нафтата?

Коментар

tyson написа:
                      Вече имам обеца на ухото и внимаваме много Как добавка слагаш колега за нафтата?
                      Аз сложих веднъж син Редекс ама не усетих особена разлика ... то и не трябва де ако ти е добре колата!
                      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Мерси за отговора

Коментар

rustson написа:
                          Слав написа:
                          ..4.5/100.Градско 5/100, Софииско градско 6.5/100...
                          Ти да не я буташ градско?А за колегата честито и внимавай с Бурдюрите с тея брони ...
                          Не я бутам Колата е след основен ремонт и всичко по двигателя е ново.Освен това слагам добавка Хелиос в нафтата от седмица близо и съм много доволен.Разхода спадна чувствително.Благодаря, за което на @Nino и @Doofiat , че ми отвориха очите :D И още нещо...защо всички смятат, че добавки се слагат в колата само, ако нещо не и е в ред? Добавка се слага в горивото за подобряване на горивото.
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Тва е автокъща маверик нали ,ако не се лъжа от там си взех пунтото доволен съм от тях.Иначе честита придобивка и безавариина и безпроблемна с полицаите
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Абсолютно точно си познал къщата "МАВЕРИК" е. Дано и ние да сме доволни

Коментар

Working...
                              X