Кралят на Швеция Карл ХVІ Густав и дъщеря му принцеса Мадлен бяха глобени от шведски полицаи за неправилно паркиране. Кралят, заедно със семейството си и охрана, обядвал в ресторант в центъра на града. Когато се върнало обратно към колите си (кралят този ден карал BMW, а дъщеря му Lexus), кралското семейство намерило на предните стъкла фишове за глоби, съставени от намиращи се наблизо полицаи. Както е заявила прес-службата на шведския крал, глобите (по около 63$ на автомобил), ще бъдат незабавно платени, а самият крал обещава за в бъдеще да е много внимателен за наличие на знаци, забраняващи паркирането.по Лента.ру
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобиха краля на Швеция за неправилно паркиране
Collapse
X
-
По белите страни е така. Бях чул за САЩ на бУш дъщерята карала пияна и й бяха взели кжижлето. Аз тия дни бях свидетел как некъв тАрикат с БМВ беше спрял на синя зона без да има талонче за паркиране. Ония му сложили скоба. И тоя като почна на майка на баща до 9-то коляно ги реди. Единия сваля скобата и му дава талони, другия насраняк седи в колата и мълчи слуша секви неща за майка си, за сестра си за леля си не е истита кво беше и си трае и гледа в таблото на колата..... Нема такава излагация. А имаше патрулка малко по-нагоре по улицата...............
Коментар
-
sev написа:made in BG :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар