Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобиха краля на Швеция за неправилно паркиране

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глобиха краля на Швеция за неправилно паркиране

Кралят на Швеция Карл ХVІ Густав и дъщеря му принцеса Мадлен бяха глобени от шведски полицаи за неправилно паркиране. Кралят, заедно със семейството си и охрана, обядвал в ресторант в центъра на града. Когато се върнало обратно към колите си (кралят този ден карал BMW, а дъщеря му Lexus), кралското семейство намерило на предните стъкла фишове за глоби, съставени от намиращи се наблизо полицаи. Както е заявила прес-службата на шведския крал, глобите (по около 63$ на автомобил), ще бъдат незабавно платени, а самият крал обещава за в бъдеще да е много внимателен за наличие на знаци, забраняващи паркирането.по Лента.ру
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

евалатова са управници
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Просто полицаите не са знаели кой глобяват, иначе 1000% нямаше да има фиш на стъклото

Коментар

щеше щеше

Коментар

Не вярвам Искаш да кажеш, че за първи път в живота си този човек паркира неправилно

Коментар

Щеше ама друг път. И както каза колегата, евала на такива държавници. Това ако беше в нашата страна, наглите депутати дори щяха да държат сметка на полицая който им е поставил фиша на стъклото. И пак щеше да има "падни стани много сериозно ..."

Коментар

ооотук нали знаеш - лампи, пропуски...мислят си че държавата е тяхна

Коментар

къф крал може да е този Тук всеки селски бек тръгва с "Къф си ти уеее ееееееей!?!?!", а после "Найш кой съм аз!!!???" ееееееееех, как ще ги стигнем... , кого ли изобщо ще стигнем
                Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

По белите страни е така. Бях чул за САЩ на бУш дъщерята карала пияна и й бяха взели кжижлето. Аз тия дни бях свидетел как некъв тАрикат с БМВ беше спрял на синя зона без да има талонче за паркиране. Ония му сложили скоба. И тоя като почна на майка на баща до 9-то коляно ги реди. Единия сваля скобата и му дава талони, другия насраняк седи в колата и мълчи слуша секви неща за майка си, за сестра си за леля си не е истита кво беше и си трае и гледа в таблото на колата..... Нема такава излагация. А имаше патрулка малко по-нагоре по улицата...............
                  Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                  Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                  Совалката средно на LPG
                  Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

made in BG :D

Коментар

sev написа:
                      made in BG :D
                      Наскоро ми разправяха случай на някакъв тип със ситроен - от тия с пневматичното окачване ...Сложили му скоба ама човека се оказал подготвен - пали колата да се вдигне, вади 4 трупчета от багажника и ги слага под колата.След което я гаси - гумите се прибират нагоре и скобата изпада ... Пали си човека пак, прибира трупчетата и си заминава ...

Коментар

Working...
                      X