Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Group - официален спонсор на Ювентус

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Group - официален спонсор на Ювентус

В края на миналата седмица Fiat S.p.A. и Juventus Football Club S.p.A. съобщиха, че са подписали меморандум за разбирателство, според който Fiat Group ще бъде официален спонсор на отбора за всички мачове през периода 1 юли 2007 - 30 юни 2010 година. Според споразумението, Fiat Group ще има правото да поставя емблемите на своите марки на всички екипи на футболния отбор. От своя страна Ювентус ще получи фиксирано възнаграждение в размер на 33 милиона евро. За бъдещите успехи на отбора, както на родната си футболна сцена, така и на международната, са предвидени и допълнителни премии.Официалното подписване на споразумението, което ще бъде с продължителност 3 години, ще се проведе на 23 април тази година. Една от първите марки на Fiat Group, емблемата на която ще се появи на спортните екипи на футболистите на Ювентус, ще бъде тази на New Holland. Компанията е сред световните лидери в областта на машините за земеделие, както и една от най- известните в областта на строителните машини.auto-press.net
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Ееее браво! Вече си имам любим отбор в Италия
    Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
    Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
    Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Малии, пак ще се заформят бездънни "черни каси".

Коментар

че Юве не бяха ли собственост на ФИАТ?
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ето защо Юве винаги са ми били любимци!

Коментар

Да, Юве са собственост на ФИАТ, или ФИАТ държат част от Юве, така да се изразя, доста голям фен съм на Юве и за това знам тези работи. Лапо Елкан - един от собствениците на Юве е брат на Джон Елкан който е в управата на ФИАТ, а Аниели са босовете и на ФИАТ и на ЮВЕ! Абе дълга и широка!
            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Working...
            X