Здравейте скоро си купихме с баща ми Пунто 95-та година (края).Много съм доволен от автомобила вози стегнато хубаво много ми харесва.Искам да попитам къде са му слабостите тоест кое му се разваля най-много и кое трябва да се пази адски много.Благодаря ви предварително,ако темата ми не е за тук се извинявам нов съм още. Пунтото е черен металик има чупещ волан ел.стъкла няма хидравлика на волана и няма ел.огледала.Счупения стоп е сменен както и всички консумативи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още едно ново пунто
Collapse
X
-
Re: Още едно ново пунто
Punto_1.2_75_HP написа:Здравейте скоро си купихме с баща ми Пунто 95-та година (края).Много съм доволен от автомобила вози стегнато хубаво много ми харесва.Искам да попитам къде са му слабостите тоест кое му се разваля най-много и кое трябва да се пази адски много.Благодаря ви предварително,ако темата ми не е за тук се извинявам нов съм още. Пунтото е черен металик има чупещ волан ел.стъкла няма хидравлика на волана и няма ел.огледала.Счупения стоп е сменен както и всички консумативи.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
-
Гаджето има същото от около година и половина. Ако не е с климатик, и е с клапа за въртене на въздуха със жило - слабости няма! Ако искаш да ти харчи малко - настъпвай го до 2000 оборота.Е, твърдата возия може би, но то си е спортно!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Гаджето има същото от около година и половина. Ако не е с климатик, и е с клапа за въртене на въздуха със жило - слабости няма! Ако искаш да ти харчи малко - настъпвай го до 2000 оборота.Е, твърдата возия може би, но то си е спортно!Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Re: Още едно ново пунто
Punto_1.2_75_HP написа:Здравейте скоро си купихме с баща ми Пунто 95-та година (края).Много съм доволен от автомобила вози стегнато хубаво много ми харесва.Искам да попитам къде са му слабостите тоест кое му се разваля най-много и кое трябва да се пази адски много.Благодаря ви предварително,ако темата ми не е за тук се извинявам нов съм още. Пунтото е черен металик има чупещ волан ел.стъкла няма хидравлика на волана и няма ел.огледала.Счупения стоп е сменен както и всички консумативи.
Коментар
-
Има нещо което ми направи впечатление.Когато ония ден пуснах радиоаторчето да го видя как топли рано сутрин беше и започна да смърди като на антифриз та чак ми лютеше на очите.И забелязах че от едната страна на пластмасата където са врътките за парното е отваряна.Какъв може да е проблема?Да не би да му е било отишло радиаторчето или пък да е късано жило на някоя от врътките?Мерси предварително. Фиатчето вози малко твърдичко да и си дърпа бая много ми харесва избора ми на автомобил е добър.
Коментар
-
Искам да се обърна към всички колеги с Пунто, което е най-много до 99-та година. Та откриха ми теч, то даже не е и теч, а е по-слабо, но все пак губя масло заради семеринга на коляновия вал. Някой друг имал ли е такъв проблем. Казаха ми, че трябва да се махне скоростната кутия и работата става дебела. Та някой знае ли колко му е губела масло на 1000км. Тъй като аз за сега съм минал 220 и имам още бая до хиляда. Но има възможност заради това и още някой дребни неща, които изкарват извън контрол баща ми да сменя италианката за някоя немкиня. Не ми се иска, но........сами си го правят хората с учудващите си инженерни решения
Коментар
-
VIVA_FERRARI_1 написа:Искам да се обърна към всички колеги с Пунто, което е най-много до 99-та година. Та откриха ми теч, то даже не е и теч, а е по-слабо, но все пак губя масло заради семеринга на коляновия вал. Някой друг имал ли е такъв проблем. Казаха ми, че трябва да се махне скоростната кутия и работата става дебела. Та някой знае ли колко му е губела масло на 1000км. Тъй като аз за сега съм минал 220 и имам още бая до хиляда. Но има възможност заради това и още някой дребни неща, които изкарват извън контрол баща ми да сменя италианката за някоя немкиня. Не ми се иска, но........сами си го правят хората с учудващите си инженерни решенияSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
пунто
безаварийно каране за смянятя не го сменяй веднага ако не тече много иначе само за един семеринг да правиш ремонт сменясе лесно но който го може зависи от коя страна е внимавай по дупките че в София колкото щеш иначе двигатела е здрав поне при мен е така ако ти трябва нещо по еректрониките и въобще обади се и аз съм в Люлин и идвай на срещи да се запознаем
Коментар
-
Punto SX написа:GTipo написа:Гаджето има същото от около година и половина. Ако не е с климатик, и е с клапа за въртене на въздуха със жило - слабости няма! Ако искаш да ти харчи малко - настъпвай го до 2000 оборота.Е, твърдата возия може би, но то си е спортно!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар