Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СЕДАЛКА ,,РАЗБИРА" ДАЛИ ВОДАЧА СПИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СЕДАЛКА ,,РАЗБИРА" ДАЛИ ВОДАЧА СПИ

FIAT - TIPO 2.0i.е

Това за заспиването не бях го изпитвал но вчера на връщане от германия на два пъти ми се случи да изключвам за секунда и извендаж се сепвах направо се ужасих не го усетих като заспиване явно умората наделява и беше наложително спането както и направих. Та това е голям + но при събуждането идва проблема със сепването при което завиваш по рязко и може да стане гафа по скоро трябва да изключва запалването.
    Обичам си работата.

Коментар

Абе пак простотии - разправяли са ми, че в щатите слагат специални бабуни край пътя - ако човек заспи и тръгне да излиза от шосето - друсането го буди ...

Коментар

Според мен това е супер.Стига това да стани реялност .Защото това е много голям проблем;Стават много големи трагедей. Познавам хора който го преживяха.

Коментар

morg написа:
          разправяли са ми, че в щатите слагат специални бабуни край пътя - ако човек заспи и тръгне да излиза от шосето - друсането го буди ...
          С нашите пътища това е напълно излишно, ние сме свикнали с друсането...
          FIAT Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Stracimir написа:
            morg написа:
            разправяли са ми, че в щатите слагат специални бабуни край пътя - ако човек заспи и тръгне да излиза от шосето - друсането го буди ...
            С нашите пътища това е напълно излишно, ние сме свикнали с друсането...
            ХАХАХА - прав си макар че то при нас не е точно друсане а по- скоро полет в нощта - удряш дупка и прелиташ още 3 ...

Коментар

borko_box написа:
              Според мен това е супер.Стига това да стани реялност .Защото това е много голям проблем;Стават много големи трагедей. Познавам хора който го преживяха.
              Не е само там. Мисля, че и в Италия по магистралите го има това. Просто по разделителните линии на магистралата има от тези малките копчета да ги нареча - метално и изпускайки правилната треактория и преминавайки линията се раздрусва колата. Такива се сещам у нас само на околовръстното на София - източна дъга, преди началото на широката част (като се движа на юг)
              ПРЕЕ*АН с Фиат!
              И за това с по-хубав Сутиен :P

Коментар

Working...
              X