Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

LANCIA С НОВА ЕМБЛЕМА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LANCIA С НОВА ЕМБЛЕМА

По време на автомобилния салон в Женева, Lancia представи новото си, седмо по ред, лого.Емблемата на фирмата, основана през 1906 година, сега е по-съвременна и опростена, по думите на представители на Lancia.ImageМодернизираното лого е дело на дизайнерския център на Lancia, като емблемата е съхранила формата на щит, която е въведена от фирмата още през 1929 г. Синият цвят, появил се в емблемата още през 1911 г., остава цветът на Lancia.Промяната в графическия символ на Lancia не е много голяма в сревнение с предишната. Сега вместо волан на чиято повърхност е разположен стилизиран флаг, в емблемата има окръжност с две разположени една срещу друга ,,стрели".Новата емблема на Lancia ще започне да се монтира на моделите на фирмата още тази година. automediapro.com
    Прикачени файлове
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Да вземат да си сменят дизайнерите, че напоследък страшно се дънят с моделите си и нямат нищо общо с останалите италианци ...

Коментар

morg написа:
      Да вземат да си сменят дизайнерите, че напоследък страшно се дънят с моделите си и нямат нищо общо с останалите италианци ...
      Да ли се дънят не знам... ама всеки модел е бестселър откъм дизайн,екстравагантност и лукс ...е не всички могат да са кат немските дървета :D
      forza forever

Коментар

TRE GAZELE написа:
        morg написа:
        Да ли се дънят не знам... ама всеки модел е бестселър откъм дизайн,екстравагантност и лукс ...е не всички могат да са кат немските дървета :D
        По принцип съм съгласен, че немските са малко скучни, но на фона на новите модели Фиат и Алфа - Ланчия нещо не ме кефят ....

Коментар

Working...
        X