Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каталози на Браво 2007

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    С риск да бъда разкъсан на парчета, на този който е приготвил парите, ще споделя ,че това е по-изгодно предложение!!! http://www.hyundai-motor.ro/showroom...432&action=3С оглед на 5 годишната гаранция, приемливата цена и "екселент" мотора. Фиат-Фиат, ама трябва и да се яде!
    да да :D нищо общо с Бравоа за гаранцията - не е лошо 5 годинино какъв е смисъла да кисне в сервиза :D между другото Браво 2007 е с две години супер гаранция валидна за цяла Европа+настаняване в хотел, осигуване на оборотна кола, изпращане на части с куриер до всяка точка в Европа...
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А бе за тези пари и какичка за хотела трябва да дават!!! Този модел на Хюндай е много добър и като човек вземе под внимание пословичната им здравина, спокойно може да се замисли за изневяра!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

И аз ги гледах цените...в Италия де,при нас да са малко по-ниски/гледах и тази Плевенската/,ама нещо и на мен ми се струват високи в сравнение с конкуренцията...Относно двигателите-ами и Гранде Пунто тръгна в началото с абсолютно маломощни и хилави бензинови-1.2-65,1.4-77...след което се появи 1.4/16V-95, 1.4 Турбо все още не се предлага...1.4/16V-90 за Браво-слаби крави...Дизелите 1.9/120-150 могат да борят успешно конкуренцията като динамика,но едва ли като цени...
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

ми да много си прав Весос тея мотори и с тея цени ... нема да си зема ... а и не вервамда се излъжат много хорасигурен съм че автомобила е прекрасенама ... то тва кинтите не падат от небето [/i]
          Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
          Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

Nino написа:
            А бе за тези пари и какичка за хотела трябва да дават!!! Този модел на Хюндай е много добър и като човек вземе под внимание пословичната им здравина, спокойно може да се замисли за изневяра!
            Да ама този Хюндай влиза в класа на Пунтото не на Бравата, така, че е по-удачно да се сравнява с цените на Гранде Пунто!
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
              Nino написа:
              Да ама този Хюндай влиза в класа на Пунтото не на Бравата, така, че е по-удачно да се сравнява с цените на Гранде Пунто!
              Правилно, но и сравнено с цените на грандето е пак повече кола за по-малко пари!А "Гетца" къде го слагаш, при Сайчентото ли или при Пандата?!

Коментар

Аз лично мисля, че новото Браво е като готината мадама - скъпичко излиза! Но когато си с нея всички ти завиждат и се обръщат. С Хюндая едва ли ще е така, но всеки сам избира (и сто екстри да има, само ти знаеш за тях) !
                Брава 1.6 16V ELX
                Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Nino написа:
                  Правилно, но и сравнено с цените на грандето е пак повече кола за по-малко пари!А "Гетца" къде го слагаш, при Сайчентото ли или при Пандата?!
                  Ами отново е в класа на Пандата го класирам
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

bright написа:
                    Аз лично мисля, че новото Браво е като готината мадама - скъпичко излиза! Но когато си с нея всички ти завиждат и се обръщат. С Хюндая едва ли ще е така, но всеки сам избира (и сто екстри да има, само ти знаеш за тях) !
                    E, верно си е... нали ние българите от завистта се храним и сме на принципа "От глад умри, но гъзар бъди" , а също и ние измислихме ГАЗОВИТЕ уредби при SEL 600,500 на Мерцедес и М5 на БМВ! Така, че си прав , не е важно да имаш една надеждна и сравнително евтина кола, по-важното е да се обръщат по нея. Когато доживеем в тази държава колата от среден клас да не е средство за престиж,тогава може би тази държава ще е тръгнала към оправяне.

Коментар

BO написа:
                      Ами отново е в класа на Пандата го класирам
                      Бъркаш класациите, но както и да е.Атос е в класа на Панда, Гетц е в класа на Пунтото.Аццента/новия/ е около 8-9 см по къс от новото Браво.Но ако и е толкова качествен автомобил както другите модели, определено му пиша 6.Те всъщност преди няколко броя на Автобилд му ги писаха!Все пак "ОБЕДИНЕНИ ОТ ЕДНА ОБЩА СТРАСТ" /за джоба си говоря/, него го интересува в крайна сметка количестоно на "звоннка" , а не страстите!

Коментар

Working...
                      X