Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов клас автомобили пускат от Peugeot

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов клас автомобили пускат от Peugeot

207 SW Outdoor Concept е модел, който поставя основата на нов клас SW модели.В Женева французите ще покажат спортното изпълнение 207 GTi, както и купе-кабриолет, наследил 206 СС. 207 SW Outdoor Concept пък е илюстрация как може да изглежда моделът в бъдеще.Под капака на 207 GTi е монтиран 1,6-литров THP (Turbo High Pressure) бензинов двигател с мощност 175 к.с. и въртящ момент 240 Нм при едва 1600 об./мин. Агрегатът е съвместна разработка между PSA Peugeot Citroën и BMW Group.Най-любопитен обаче ще е 207 SW Outdoor Concept - модел, който поставя основата на нов клас SW модели: с панорамен покрив, разделена на две задна врата, голяма модуларност на интериора и впечатляващ дизайн.В Женева ще се състои дебютът и на първия всъдеход на марката - 4007 (Citroen ще представят близнака му C-Crosser). Моделът е разработен в тясно сътрудничество с Mitsubishi Motors Corporation, които са със сериозен опит при високопроходимите автомобили. Задвижването на 4007 е поверено на 2,2-литров HDi с DPFS (Diesel Particulate Filter System). Максималната му мощност е 156
    Прикачени файлове
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Eто го и Митсубишито:
    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Като видя автомобил с лице като на Пежото и
      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Много е "лошо" ’бишито отзад, радва ме
        1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Леле страшно е грозно!
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
          X