Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea или Fiat Albea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea или Fiat Albea

Моля, дайте съвет и мнение - кой от двата модела е за предпочитане? Към кой модел да се насоча? Благодаря.

Re: Fiat Marea или Fiat Albea

delial написа:
    Моля, дайте съвет и мнение - кой от двата модела е за предпочитане? Към кой модел да се насоча? Благодаря.
    Добре дошъл във форума.Използвайки търсачката ето какво открих:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...ъветвам те и ти да я използваш, няма нищо страшно и сложно!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

благодаря!вече ще я ползвам! :P Интересно ми е да видя резултатите от анкетата, които показват явен превес към албеята.

Коментар

А дали може да сложим и фиат сиена като конкурент В България не сам виждал да се продава новото поколение ,обаче старото се намира - с предница Палио и елегантна задна част (малко напомня за А6 )И някой дали знае за в бъдеще ще се предлага ли .... мисля че е малко по-къс от Албеата
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

На мен лично, дизайна на Мареата, макар и на повечко години, ми харесва повече Предницата на Албета ми стои скучно, а отзад е доста ръбава...няма идентичност, някак си...
          1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

да ,но все пак Албеата още се произвежда .не може да се спори също така и за добрия дизайн на Мареата сиена new
            Прикачени файлове
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
            X