Няколко причини:- Искаш да си вземеш модерен дизел, не нафтова печка. За последното си помисли добре.
надявам се под нафтова печка да имаш в предвид Бравото, защото ако е обратното...много ще си заблуден
Склонен сам да ти вярвам , защото си от Перник и си Голфаджия - ти ги разбираш !
Не, не съм голфаджия, но да казваш че фиата бил модерен дизел, а пък голфа нафтова печка е смешно. Но те момчетата с голфовете са се пре****и. Нека им е гадно. И аз се чудя защо не карат всички фиат :D
Не знам за каква секта говорят тия в другия форум, но като сравнявам мненията тук и тези там си затвърдявам мнението, че само простаци и комплексирани хора карат Golf
Колата се купува според стила ти на живот - иначе до състояние и последващи ремонти си е до късмет.Не те ли радва отначало - въобще не я заглеждай.Ако изходната точка е цена и години - то и едно сузуки ще излезе че е най-доброто предложение.
благодаря на всички изказали се дотук, още мисля по въпроса и ще чакам още мнения.само ще помоля темата да не се превръща в задълбочен спор с нападки, обвинения и дори обидиоще 1 благодаря
Скоро в Autobild имаше статия, в която се сравняваха всички поколения Golf.Извода , който бе направил автора: Golf 2 епо-сполучлив модел от Golf 3.Ako следваме тази логика би трябвало да сравняваме Bravo и Golf 2. Ха-ха
да наистина беше така, голф 3 беше определен като "черната овца" на семейството!!!преди карах ибиза, което си е чист голф, то не бяха лагери, бобина, спирачна помпа, оборотомера се бъзикаше, постоянно ми горяха крушки... и пре, вярно си е, че не я улучихна бравото пък често ми горят тези крушки на осветлението на табблото
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
да наистина беше така, голф 3 беше определен като "черната овца" на семейството!!!преди карах ибиза, което си е чист голф, то не бяха лагери, бобина, спирачна помпа, оборотомера се бъзикаше, постоянно ми горяха крушки... и пр
Някаква идея новите как са? Много добре изглеждат, определено!
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
нееее, колега, Ибиза95год=Голф3 по окачване, двигатели и всичко, само таблото и интериора са но поло гаранцияа, за новите и мене много ме кефят, ама са скъпички още...аз за вбъдеще съм си харесал сеат леон а по темата на колегата, да не се отвличаме се досетих, че бравото е по-стабилно в завои от голфо, вторият по- се лашка, но пък при него има вариант с 4 врати, а браво такова няма...най добре, вместо да се обиждаме с другите марки, пусни си в търсачката на двата форума кои коли търсиш и си чети
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
най добре, мчесто да схтават обиди и други, пусни си в търсачката на двата форума кои коли търсиш и си чети
Колегата е много прав чети си характеристиките , хората които карат тези коли са изказали впечатления от позлването , плюсове , минуси на моделите .... в форумите всичко си пише , пък и най-важното е ти да си прецениш по свои лични убеждения какво да си купиш , разбираемо че всеки ще си хвали неговата марка , в темата в VW един колега написа , че Бравото е по-подходящо от Голфа и тея щяха да го изядат :D некви коментари : " ЩО ТОГАВА НЕ СИ КУПИШ БРАВО БЕ ?!?!? " точно като на селска седянка !!!Успех в разрешаването на дилемата
Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
В другия форум заключиха темата. По тяхно мнение темата се била изчерпала. Аз не намерих нито едно обективно мнение, пък те се били изчерпали. Единственото обективно мнение в техния форум е на pakumba, човек от нашия форум Тъй като не мога да отговоря на колегата FELIPE от другия форум, ще го направя тук ...
FELIPE написа:
Във фиатския форум мен лично ме потресе мнението на колегата wwweb->Цитат:
wwweb написа:
Колега, като бивш собственик на VW (Vento) и настоящ на Brava ще бъде кратък и ясен - ВЗЕМИ СИ BRAVO!
....мноооого мъка има по тоя свят, боже господи!!!!!Embarassed Извинявам се на модератора на раздела,но не можах да издържа...
Да, прав си колега, още ми е мъчно как можах да си продам "багера" та се излъгах и си купих това бижу ...http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...et/brava/Sorry за офтопика, ама ми писна да чета мнения от 1001 нощ ... тоя казал на другия, другия казал на третия, а никой не и помирисвал FIAT. Български митове и легенди за FIAT ... глупости!П.С. Айде сега да не отварям приказка и за Passat-ите, щото брат ми има точно такова чудо, колко пари трябва да набута в момента по ремонти! Ма нали уж VW e "ЖЕЛЕЗО", не се разваля ...
Аз съм карал и Голф 2, и Браво и Голф 3 и Венто - искам да ги подредя в низходящ ред по общи качества и удобство - Браво ( карал сам и учебна Брава :D ) , Венто , Голф 3 , Голф 2Абе за новите пасати (2003-2005) - доста изкушение са си !
Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
И аз почетох в онази тема. Чета за техните двигатели и ми стана интересно какво се обсъжда.Свободата на словото я има - всеки може да си защитава свободно тезата.Ако ме накарат да избирам между голф и венто, винаги ще е вентото, щото ми харесва повече на външен вид, пък аз искам да карам нещо, което ми харесва. Мой роднина има много хубаво венто, караше и голф 2 преди това. Карал съм голфа и не ми харесва как се държи на пътя, нито как вози. Вентото е по към голф 3 и вози по подобен начин, но поне изглежда по-добре.Лично винаги бих избрал Брава, заради удобствата, които предлага и модерния вид. Двигателя си е двигател, но аз не се возя на него а в купето. Освен това, както казват и фолксвагенджиите - спортен дух има.Голфовете през 2004-та година станаха модерни коли. Изоставиха оня стар печален външен вид.Сравнете го с браво и ще видите за какво говоря.Голфа е от 2004Фиата е от 1995
Прикачени файлове
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар