здравейте. от доста време насам търся да закупя по-нов автомобил(95-98г.) след дълги размисли се прях на тези 2 модела - VW golf3 1.6 - 101 ks. около 95-96г. /// fiat bravo 1.6 16v - 103 ks , 97-98г.мисля да пусна същата тема и в форума на фолсваген.ще ви помоля да ми разясните предимствата на бравото пред голфа и да ми обясните защо той е по добрия избор събраните резултати ще бъдат решаващи за покупката на бъдещия ми автомобил.благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FiatBravo vs Golf3?
Collapse
X
-
Просто покарай по няколко километра по един читав екземпляр и от двете коли - решението ще се наложи само. Освен това тука никой няма да ти каже да си купиш Голф.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
1вото нещо - Частите са ти по евтини!Освен това тука никой няма да ти каже да си купиш Голф.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Няколко причини:- Мита за нечупещия се голф - справка - форума на фолксваген.- Легендата за чупещата се Браво/Брава - справка - този форум.- По-евтина поддръжка - части и сервизи - най-важното за една стара кола.- Искаш модерна и добре изглеждаща кола. Сравни снимки на двете коли, една до друга.- Обичаш си бъбреците и държиш на комфорта.- Искаш по-нова кола.- Искаш да си вземеш модерен дизел, не нафтова печка. За последното си помисли добре.Дотук с плюсовете. Минусите са козметика, и ще ги видиш във форума.Няма нечупеща се кола има стара и нова кола, има гледана и не.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ако щеш вярвай, фолксвагена се чупи повече, имам поло и е 97, 10месец, моделът се води 98, за вървеж, върви, ама защото е на 13ки, а иначе частите на ФВ не са евтини, но не са и скъпи, карал съм голф 101 кс, много върви, но е само за газов инжекцион, защото е с пластмасов колектор, за фиата не знам, колегите ще кажат...и наистина, както каза колегата по-горе, вида е от значение, бравото има много по-нов вид, все пак голф 3 е модел от 92год, а бравото е от 95, въпрост е да попаднеш на читав екземпляр, а и бравото е по-евтино, голфовете са надути, не знам що успех, колега, каквото и да си харесаш, наслукаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=35784вижте за кво плюене става на въпрос култа към голфа. и аз харесвам голфовете и на два пъти щях да си взема голф, ама не се получи и да ви кажа не съжалявам реших да не отгонарям там, защото щеше да стане мазалопп сори за оффтопикаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
SpunkyMunky написа:GTipo написа:Няколко причини:- Искаш да си вземеш модерен дизел, не нафтова печка. За последното си помисли добре.Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
Не знам за каква секта говорят тия в другия форум, но като сравнявам мненията тук и тези там си затвърдявам мнението, че само разглезени хлапета и комплексирани хора карат Golf, то не случайно всеки ден излизат нови и нови вицове за Golf-овете, а за Bravo до ден днешен не съм чул! Ако искат нека се дразнят на това, което съм казал ... съжалявам, но просто такова впечатление ми правят!Колега, като бивш собственик на VW (Vento) и настоящ на Brava ще бъде кратък и ясен - ВЗЕМИ СИ BRAVO! Не мисля да обсъждам на дълго и на широко защо мисля така. Карал съм ги и двете и не случайно съм достигнал до тоя извод. Всички мнения, които ще получиш срещу Fiat са на базата "Един недочул, друг не видял!". Отиваш в автокъщата, сядаш, караш, решаваш, това е ... И едната и другата си имат кусури. За Fiat-а мога да ти ги кажа - хлопащ интериор, твърдо окачване (това е, което мен ме дразни). За лошите страни на VW ще се въздържа. Нека хората от VW форума, ако имат смелостта да ти ги кажат!Желая ти късмет при покупката, каквато и да бъде тя! Дано попаднеш на ГЛЕДАНА кола!
Коментар
-
wwweb написа:Не знам за каква секта говорят тия в другия форум, но като сравнявам мненията тук и тези там си затвърдявам мнението, че само разглезени хлапета и комплексирани хора карат Golf, то не случайно всеки ден излизат нови и нови вицове за Golf-овете, а за Bravo до ден днешен не съм чул! Ако искат нека се дразнят на това, което съм казал ... просто такова впечатление ми правят!Колега, като бивш собственик на VW (Vento) и настоящ на Brava ще бъде кратък и ясен - ВЗЕМИ СИ BRAVO! Не мисля да обсъждам на дълго и на широко защо мисля така. Карал съм ги и двете и не случайно съм достигнал до тоя извод. И едната и другата си имат кусури. Желая ти късмет при покупката, каквато и да избереш! Дано попаднеш на ГЛЕДАНА кола!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар