Компанията Lamborghini показа ескизи на нов як концептуален всъдеход, който трябва да стане основа за нов автомобил на марката. Дизайнът е много близък до този на съвременния моделен ред на марката и напомня доста този на Murcielago LP640. По всяка вероятност под капака на този мощен автомобил тип ,,джип
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
LM005 Lagartijo - нов всъдеход от Lamborghini
Collapse
X
-
Ъ?
Това нещо за SUV ли го водят .Някой доста си е поиграл с фотошопа и му е сложил предница ала мурсиелаго Мисля че само са развалили хубавата кола ,прилича ми малко на панда 4х4 като пропорции .В една тема пишеше за възможно вграждане на дизел - УЖАС Следваща стъпка - сигурно ще направят Хамър спортна кола използвайки дизайн на настоящите модели :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
Re: Ъ?
RoMeO_156_GTA написа:Това нещо за SUV ли го водят .Някой доста си е поиграл с фотошопа и му е сложил предница ала мурсиелаго Мисля че само са развалили хубавата кола ,прилича ми малко на панда 4х4 като пропорции .В една тема пишеше за възможно вграждане на дизел - УЖАС Следваща стъпка - сигурно ще направят Хамър спортна кола използвайки дизайн на настоящите модели :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар