хм Цивик-а, няма нищо интересно като двигатели, да не говориме за цените - за 159-ката може да се помисли като вариант... иначе ето малко ценички на Браво-то от италианския сайт:1.4 90 БРАВО 14.900,00 1.4 90 АКТИВ 15.900,00 1.4 90 ДИНАМИК 17.400,00 1.9 МУЛТИДЖЕТ 120 АКТИВ 19.000,00 1.9 МУЛТИДЖЕТ 120 ДИНАМИК 20.500,00 1.9 МУЛТИДЖЕТ 120 ЕМОУШЪН 21.400,00 1.9 МУЛТИДЖЕТ 150 ДИНАМИК 21.900,00 1.9 МУЛТИДЖЕТ 150 ЕМОУШЪН 22.800,00 1.9 МУЛТИДЖЕТ 150 СПОРТ 22.800,00 ето ви техн. характ: http://www.fiatbravo.it/Cataloghi/Te...ifications.pdf
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кандидат купувачите - цени Браво 2007
Collapse
X
-
вече има и цени : http://fiat.bg/index.php?pid=36&id_model=22според мен са напълно приемливи."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
сигурно ше го почакаш баящото се предлага засега само с 2 двигателякоето супер АБСУРДНО и СМЕШНОда не говорим че няма и 6 степенна скоростна кутияето защо аз си взех Astra GTC 1,9 CDTi с 6 скоростиосвен това специално нея я дават в Ауто Билд по-добра от Бравоосвен това ми направиха и 6000 лв отстъпка от цената както и подаръци а по въпроса за Бравото - 150 коньовото ше струва колкото Алфа 159 1,9 JTSи в тая кола няма нищо кой знае колко различно и интересноза разлика от Грандето например .... мисля че ще е като Стилото - няма да има много интерес към негоNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:...ето защо аз си взех Astra GTC 1,9 CDTi с 6 скоростиосвен това специално нея я дават в Ауто Билд по-добра от Бравоосвен това ми направиха и 6000 лв отстъпка от цената както и подаръци ...
Коментар
-
Stilo написа:Е то оставаше немец да класира италианец отпредТова в кръга на майтапа. В интересн на истината слабото предлагане може да изиграе лоша шега на дилъра, макар да предлага много добър модел. Наличности, оборудване, брой двигатели и скоростни кутии, тапицерии и цветове са фактори които в моментално водят купувача до друг дилър, кото предлага повече. Тук определено FIAT изостават. Да не говорим и за цените, където при разлика от 2-3000 лева човека веднага ще вземе немското.Ето и примера - взели си е ДиСтефано дизела на FIAT но с 6 хилки тостъпка. И бонус - 6-степенна скоростна кутия за да му е икономично :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Гърците, поради по-големия им пазар на нови автомобили имат по-голяма квота за поръчка и оттам си договарят по-ниски цени. Къде ти Жоро Крумов с 400 фиата годишно ще изкрънка конкурентна дилърска цена!!!Оттук идват и ограниченията при предлагането - продавайки такива малки обеми кой производител ще ти отпусне пълната гама модификации от всички модели - прелага ти само това, което ще бъде най-атрактивно за клиентите, за да има по-големи продажби. Защо да седят на склад примерно двайсе 150 коньови JTD-та в бедна България, като в Испания или Австрия хората ще трябва да чакат с парите си точно за този модел?
Коментар
-
Или към съседна държава в посока Юг. Вторник заминавам и тоя път се надявам да има време и за шоурума на фиат.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар