Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишна винетка за леки коли-Ха честито.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се присъединя към Immortal - напоследък се наблюдава общо оправяне на пътищата в страната. Лятото пътувах из Родопите - Кърджалийско и останах очарован - пътищата са масово асфалтирани изцяло, а не кърпени - кара се като на магистрала. А ме плашеха, че няма да мога да мина освен с джип.Оправен е дори пътя до селото на жена ми (около Пловдив) - Път който беше като бомбардиран и то още от времето на социализма.Не знам дали парите са от винетки, фондове или какво друго, но подобрение определено има.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

И аз днес отскочих до Боровец, пътя е идеален. Винетката за 1 седмица е 10лв , еднодневни няма, само за товарни коли имало. ПЪтя наистина се подобри през последните две години, което надали не е свързано с повече пари. Иначе парите бяха само по програма Фар - 50км супер участък, 150км бабуни и дупки.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

masterkar написа:
        едно въпросче-закачка: Би ли пътувал със собствената си кола по маршрута Петолъчката-Шумен през Ришкия проход /по-конкретно визирам района около разклона за Подвис/??? Лятото минах оттам и ... толкова попържни не си спомням да съм изричал през живота си!!! Пътя беше като след бомбардировка с 500кг авиобомби... Е после разбрах, че трябвало да продължа от Петолъчката още малко за Бургас и тогава да завия за Шумен, там пътя бил с нов асфалт, ама ...
        ... и аз после разбрах Но в интерес на истината единствения път когато се прекарах да мина оттам по пътя работеха, така че в скоро време и там ще го оправят, да се надяваме...

Коментар

johnfound написа:
          Да се присъединя към Immortal - напоследък се наблюдава общо оправяне на пътищата в страната. Лятото пътувах из Родопите - Кърджалийско и останах очарован - пътищата са масово асфалтирани изцяло, а не кърпени - кара се като на магистрала. А ме плашеха, че няма да мога да мина освен с джип.Оправен е дори пътя до селото на жена ми (около Пловдив) - Път който беше като бомбардиран и то още от времето на социализма.Не знам дали парите са от винетки, фондове или какво друго, но подобрение определено има.
          За пътищата в Кърджали и Кърджалийско, както и в Хасковско и Смолянско (но там не толкова чак) въобще не се чудете. От три правителства насам зам. министър на Министерство на регионалното развитие и благоустройството е неизменно по един прадставител на ДПС. Пътищата там са наистина "кукла"!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
          X