Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишна винетка за леки коли-Ха честито.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един приятел си я залепи с двойно тиксо и в зависимост с коя кола е си е сменя от едната на другата!

Коментар

Добра идея за хора с повече от една кола, но ако някое ченге се загледа по подробно не съм сигурен, че номера ще мине
      VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Определено трябва да си късметлия - той отика така 2006!

Коментар

екстра!
          Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
          Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
          Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

винетка

и аз днес ходих да подавам молба за винетка за инвалид и няма молби някаде след 05.01.07може да има така че до 20 01.07 може да се здобия с винетка
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ходих в 2 пощи и питах по бензиностанции и се оказа, че годишни винетки за 2007 г. все още няма. Никой не знае кога ще има.

Коментар

doofiat написа:
                Ходих в 2 пощи и питах по бензиностанции и се оказа, че годишни винетки за 2007 г. все още няма. Никой не знае кога ще има.
                В ДЗИ разправят "Още не са им дошли цените"! А са ги получили преди 10-тина дена. Такава ни е държавата...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
                    Аз за винетки пари не давам и никога няма да дам, като ме спрат давам 20лв и пътя е мой. .!.
                    и каква е логиката да предпочиташ да даваш пари на куките, вместо да си купиш винетка? парите от винетката поне 1% да отива по предназначение е по-добре от 100% рушвет за ушевите. да не говориме, че като те друснат 3 пъти и все едно си си купил годишна винетка.
                    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

stef написа:
                      rustson написа:
                      Е че аз миналата година си я взех май в май за 60лв !??! Кво само 7 лв ли са я вдигнали?
                      миналата година беше 58 лв сега 67 разликата е 9лв ама на каква база са я вдигнали аз подобрение на пътищата не съм видял
                      Е да ама месечната от 11лв на 25лв - 227% - е това ако не е обир, здраве му кажи !!! А иначе и аз не виждам почти никакво подобрение на пътищата...
                      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                      Среден разход на газ

Коментар

колеги, бъдете честни!Може в голямото село и да не ви поправят улиците, но из провинцията пътищата се обновяват и продължават да се обновяват. Сега за да не ме обвините, че защитавам управниците-изедници ще ви дам няколко примера:1. (с моя край да почна ) - път No.53 - Ямбол-Сливен - изцяло нов път, просто ти е кеф да караш, стига се за 10-12 минути от единия до другия град, ако няма много движение;2. Пуснаха се няколко изцяло нови отсечки от автомагистралите - Плодовитово - Ракитница (почти до Стара Загора), новото обиколно на Стара Загора, Бургас-Карнобат, Автомагистрала Хемус стига вече от Варна до Шумен.3. Пътят от Шумен през Търговище, Омуртаг, Котел до петолъчката е изцяло нов;4. Последният път като бях в Шумен, се работеше по пътя Шумен -Силистра, не знам до къде са стигнали;Друг е въпроса със състоянието на улиците в градовете - там имат думата общинските съвети. Но поне за СЛивен мога да кажа, че поне големите булеварди са в много добро състояние, а някои от тях са с изцяло нов асфалт (напр.бул.Пнайот Хитов). В Ямбол скоро разшириха част от ул.Преслав, една от най-натоварените... и т.н.Не мисля че поне част от парите, които плащаме не се ползват по предназначение. А и доста пари постъпват по разни програми от еврофондовете.Вие пък какво искате - да карате коли и да не плащате нищо ли?Отделен въпрос е отчетността на тези средства и дали наистина една винетка трябва да струва толкова, а не да речем на половина?!?Относно двойното тиксо - аз съм си я залепил само в ъглите винетката и от време на време я местя в Опела - досега никой не е забелязал, а и то не си личи...

Коментар

Immortal примерите които си дал са верни, но... - понеже виждам, че си дал примери основно за пътища в района Ямбол-Сливен-Шумен ще ти пусна едно въпросче-закачка: Би ли пътувал със собствената си кола по маршрута Петолъчката-Шумен през Ришкия проход /по-конкретно визирам района около разклона за Подвис/??? Лятото минах оттам и ... толкова попържни не си спомням да съм изричал през живота си!!! Пътя беше като след бомбардировка с 500кг авиобомби... Е после разбрах, че трябвало да продължа от Петолъчката още малко за Бургас и тогава да завия за Шумен, там пътя бил с нов асфалт, ама ... бях си забравил в къщи сателитните снимки с дупките по нашите пътища и ... за по-направо - през ямите !!! А за градските /софийските/ пътища смятам, че коментара е излишен - просто нямам думи... - форума няма да ми стигне и ще ми свърши мастилото на клавишите !!!
                          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                          Среден разход на газ

Коментар

Като заговорихме за пътищата трябва да се отбележи и бързото развитие на автомагистрала "Струма". За 3 месеца забелязах огромен напредък в ремонта и сега вече има един голям участък обозначен със знак за автомобилен път, който е бъдещата автомагистрала. Пътя до Дупница (с икзлючение на Софийската област) е просто перфектен.За автомагистрала "Хемус" пък мога само лоши неща да говоря, тъй като в продължение на повече от 5 месеца бяхме длъжни да обикаляме по стария път през Витиня (за да се избегне това всъщност била направена цялата магистрала но... ) Освен това аз по тази магистрала пътувам от години и само веднъж си спомням че сме минали от там без да се престрояваме нито веднъж от едното платно в другото... Та ето и тук отиват пари за ремонти...Относно хората които хитруват с винетките и плащат на гадните Корупции мога да кажа само да ходят да се ш***т !!!Аман от АВАНТИ! Дай 10 лв на гадния г-н Подкуп, та да ходи да си купи бира и чипс, а не давай пари за ремонт на пътищата... Нали с твойте гуми, Муню такъв разваляш пътищата... даааа и с 4-ти гуми които търкалят дебелия ти *ъ*!После държавата ти била виновна... виновен си е Българина, който винаги гледа да мине по тънката лайсна, ама не прави сметката с цялата си тъпота че се набутва още повече...Съжалявам за лошите думи, но наистина понякога издивявам като ги чета такива простотии!
                            FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Въс втория абзац, въпреки че звучиш доста афектиран си улучил в десетката. За съжаление манталитет се променя много бавно. А това че са увеличили винетките с 9лв. - голям праз къде не сме ги давали тези пари
                              VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

kc_3011 написа:
                                ........ А това че са увеличили винетките с 9лв. - голям праз къде не сме ги давали тези пари
                                прав си къде ли не сме ги дали,сигурно така ще кажеш и следващите пъти когато ще ги увеличат без да оправят пътищата,а и за какво трябва да поскъпват тези винетки ,не че не не знам де нали някой трябва да грухти с парите от тези "ваденки",ще си останем цял живот на това дередже,ако продължава ме да си казваме "е само 2 лева е поскъпнало,е само 10лв е поскъпнало и т.н." не че съм за за тези 2-3-5-10-15 лв ама за кво трябва да се дават и нищо да не получаваш

Коментар

Working...
                                X