Да се присъединя към Immortal - напоследък се наблюдава общо оправяне на пътищата в страната. Лятото пътувах из Родопите - Кърджалийско и останах очарован - пътищата са масово асфалтирани изцяло, а не кърпени - кара се като на магистрала. А ме плашеха, че няма да мога да мина освен с джип.Оправен е дори пътя до селото на жена ми (около Пловдив) - Път който беше като бомбардиран и то още от времето на социализма.Не знам дали парите са от винетки, фондове или какво друго, но подобрение определено има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишна винетка за леки коли-Ха честито.
Collapse
X
-
И аз днес отскочих до Боровец, пътя е идеален. Винетката за 1 седмица е 10лв , еднодневни няма, само за товарни коли имало. ПЪтя наистина се подобри през последните две години, което надали не е свързано с повече пари. Иначе парите бяха само по програма Фар - 50км супер участък, 150км бабуни и дупки.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
masterkar написа:едно въпросче-закачка: Би ли пътувал със собствената си кола по маршрута Петолъчката-Шумен през Ришкия проход /по-конкретно визирам района около разклона за Подвис/??? Лятото минах оттам и ... толкова попържни не си спомням да съм изричал през живота си!!! Пътя беше като след бомбардировка с 500кг авиобомби... Е после разбрах, че трябвало да продължа от Петолъчката още малко за Бургас и тогава да завия за Шумен, там пътя бил с нов асфалт, ама ...
Коментар
-
johnfound написа:Да се присъединя към Immortal - напоследък се наблюдава общо оправяне на пътищата в страната. Лятото пътувах из Родопите - Кърджалийско и останах очарован - пътищата са масово асфалтирани изцяло, а не кърпени - кара се като на магистрала. А ме плашеха, че няма да мога да мина освен с джип.Оправен е дори пътя до селото на жена ми (около Пловдив) - Път който беше като бомбардиран и то още от времето на социализма.Не знам дали парите са от винетки, фондове или какво друго, но подобрение определено има.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар