Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето го - Браво 2007 - на живо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами дамисля че това е финален варианти на официалните снимки изглежше така
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

...

Коментар

А така
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

А с 3 врати

Коментар

eто и така желания ключ :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
              Пожелавам го на всеки! Баси много яко това браво! Супер е като се замислиш всички коли от класа му изглеждат по подобен начин но в него просто са успели да въплътят някаква уникалност и оригиналност която никой друг не може да наподоби, колкото и да се опитват!
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
                sev написа:
                Пожелавам го на всеки! Баси много яко това браво! Супер е като се замислиш всички коли от класа му изглеждат по подобен начин но в него просто са успели да въплътят някаква уникалност и оригиналност която никой друг не може да наподоби, колкото и да се опитват!
                Тая оригиналност идва от това, че има леко запазена идея/форма от старото браво, но до там! Голямо е много... За мен бравото си беше малкия спортен автомобил с хубава спортна форма... , ако това е най спортния автомобил на фиат от новите модели направо ужас!

Коментар

bscsystem написа:
                  Тая оригиналност идва от това, че има леко запазена идея/форма от старото браво, но до там! Голямо е много... За мен бравото си беше малкия спортен автомобил с хубава спортна форма... , ако това е най спортния автомобил на фиат от новите модели направо ужас!
                  Както казах и по-горе, надеждата ми е в тривратия модел

Коментар

Не ми харесва, особено задните врати са доста грозни. Някой пиян дизайнер ги е правил сигурно. И маската отпред също не ми харесва, каква е тая постна решетка, то направо ужас. В Браво 3 сигурно мрежа за комари ще сложат там
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Прави сте! За нова кола на тия пари с името фиат браво направо незнам какво да кажа. Лаесната на предната решетка е малко блинк блинк изпълнение, а като го погледна от страни ми стой едно такова не уверено и плахо. Няма я кръвожадната спортна форма...сори, че през едно мнение си бълвам критиката, но аз специално съм яко разочараван. Имам предвид, че нещата се променят и някой ден ако трябва да си взема нов автомобил то това няма да е браво...

Коментар

Ми тя решетката и на Грандето е същат, никелирана, ама тука сякаш е по-дебела лайсната Нещо, точно преди челното стъкло, не ми харесва самото преминаване от предния капак, към прозореца...

Коментар

Мисля, че ще се излекува ако клекне с 3-4 пръста надолу. Освен това веждите на калниците и самите дъги са доста по-големи от самото колело... ...малко ме дразни това!!!
                          Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                          Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                          BlueStorm transforms . . .
                          . . . !!!

Коментар

Уникално, страхотно, направо е супер
                            Вече нямам италянска машина

Коментар

Stoyan_68 написа:
                              Stilo написа:
                              Не е моят тип кола. Дубликатът на визия никога не ми е допадал. Уникалността се губи.За мен по-красивия модел е Brava. Дори само заради задните стопове.
                              Така е! Задничето на бравата е неповторимо!
                              Не съм съгласен.Извитите,заоблени стопове на Бравото нямат сравнение,не казвам,че семплите и очарователни прорези на Бравата не са красиви,но просто Браво отзад прилича на мече!!! Да не говорим,че тези 16 см в полза на Бравата са в полза на семейството а не на ергенската визия,както е при Браво :P
                              1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Съгласен съм с nadq за стоповете и визията на Браво . Колкото до новото Bravo , харесва ми , но според мен по-добре би изглеждало с 3 врати . Весели празници на всички !
                                ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                                now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Working...
                                X