Жан Тод посъветва Райконен да си сръбва тайничкоОтдръпналия се в сянка шеф на Ферари Жан Тод призова Кими Райконен да е по-дискретен в пищните си алкохолни купони.Новият изпълнителен директор на фирмата Ферари и временен началник на отбора във Формула 1 няма нищо против новият ас на скудерията да разпуска с питие или две, стига да не го прави на показ пред медиите."Ако от време на време той иска да пийва по някое питие с приятели ще го помолим любезно да го направи малко по-скрито", заяви Тод пред френския вестник Фигаро.Същевременно Тод побърза да изтъкне и добрите качества на финландеца, правейки очевидни сравнения с другата голяма звезда във Формула 1 в момента - Фернандо Алонсо."Момчето е талантливо и понася загубите с достойнство - не приказва наляво и надясно и не се оплаква".Не се разбира обаче дали Жан Тод има предвид, че през следващия сезон Кими ще трябва да демонстрира често достойснтвото си при загубите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жан Тод посъветва Райконен да си сръбва тайничко
Collapse
X
-
donnna написа:голям фен съм му на Кими!!! много ме кефеше как взимаше душите на двигателите на "Мерцедес"....също като мен - тва пунто акъла му вземам!!! кога ли ще сдаде багажа...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар