Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жан Тод посъветва Райконен да си сръбва тайничко

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жан Тод посъветва Райконен да си сръбва тайничко

Жан Тод посъветва Райконен да си сръбва тайничкоОтдръпналия се в сянка шеф на Ферари Жан Тод призова Кими Райконен да е по-дискретен в пищните си алкохолни купони.Новият изпълнителен директор на фирмата Ферари и временен началник на отбора във Формула 1 няма нищо против новият ас на скудерията да разпуска с питие или две, стига да не го прави на показ пред медиите."Ако от време на време той иска да пийва по някое питие с приятели ще го помолим любезно да го направи малко по-скрито", заяви Тод пред френския вестник Фигаро.Същевременно Тод побърза да изтъкне и добрите качества на финландеца, правейки очевидни сравнения с другата голяма звезда във Формула 1 в момента - Фернандо Алонсо."Момчето е талантливо и понася загубите с достойнство - не приказва наляво и надясно и не се оплаква".Не се разбира обаче дали Жан Тод има предвид, че през следващия сезон Кими ще трябва да демонстрира често достойснтвото си при загубите.

голям фен съм му на Кими!!! много ме кефеше как взимаше душите на двигателите на "Мерцедес"....също като мен - тва пунто акъла му вземам!!! кога ли ще сдаде багажа...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Кими изобщо няма да се впечатли от тази препоръка :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

donnna написа:
        голям фен съм му на Кими!!! много ме кефеше как взимаше душите на двигателите на "Мерцедес"....също като мен - тва пунто акъла му вземам!!! кога ли ще сдаде багажа...
        Много точно сравнение си на правил - Фиат Пунто = Макларън МерцедесДа се надяваме, че така ще къса дупето и на Ферари-туууууу

Коментар

Working...
        X