BEX---GT---TDi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови снимки на Браво 2007
Collapse
X
-
BEX---GT---TDi написа:добре де, понеже гледам че е с ИТ номер, то внесено за продажба втора ръка ли е или просто собственикът е тук много е добро, а онова беше черно и лъскавоFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Току що направиха презентацияна новото Браво в предаването Шоурум по БТВ. Изненадаха ме с новината, че ще бъде пуснат на пазара и вариант с три врати, който щял да напомня или да се доближава по-скоро до купе или спортен автомобил.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
charlie написа:това предаване е доста тенденциозно., та ми е интересно какви бяха отзивите?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ако VW бяха пуснали подобен продукт сигурно щяха да го превъзнасят до небесата.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Fire 999 написа:kiro_of_the_day написа:Ако VW бяха пуснали подобен продукт сигурно щяха да го превъзнасят до небесата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Kuku написа:А вече има и втора обява за новото Браво в нащо мобиле
Коментар
-
Kuku написа:И на мен ми се стори много скъпо Ако толкова е втора употреба - в магазина трябва да е 50’000лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар