Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lamborghini прави SUV с Porsche ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lamborghini прави SUV с Porsche ?

Твърде вероятно е новият всъдеход на италианската марка да прилича на Cayenne.Lamborghini, която в момента е собственост на Volkswagen Group и образува спортното ядро на компанията заедно с Audi и Seat, отново ще произвежда автомобил от категорията SUV. Компютърното изображение, което показва сайтът TheCarConnection, твъре много прилича на Porsche Cayenne.Вероятно двигателят на новото Lambo ще бъде V-образният 10-цилиндров мотор на култовите Gallardo и Audi S6 и S8, но не е изключено в гамата да се предлага и 4,5-литровият силов агрегат на Cayenne. Дизеловата версия съвсем естествено ще бъде 5,9-литровият двигател Audi V-12 TDI.Lamborghini има известен опит в производството на всъдеходи. Това е военното чудовище LM 002, излязло в 300 екземпляра в периода 1982 - 1993. Тогава автомобилът разчиташе на 12-цилиндровия силов агрегат на Lamborghini Countach с максимална мощност 455 к.с.
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Re: Lamborghini прави SUV с Porsche ?

soulkeeper написа:
    ....Дизеловата версия съвсем естествено ще бъде 5,9-литровият двигател Audi V-12 TDI....
    Lamborghini ДИЗЕЛ ??? - на къде върви света . Остава да направят Тигра с двигател от Корвет и щя трябва да се гръмна
    Прикачени файлове
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Добре изглежда! Дали ще го видим по нащте разбити улички

Коментар

lambo SUV

Все още съм потресен за идеята дизелово Ламборгини Явно от "Фолксваген" са се побъркали . Планиранират нов модел на Bugatti със цена около 150 000 евро ,може би конкурент на Quatroporte Ето една пресничка снимка
        Прикачени файлове

Коментар

Добре де аз немога да разбера какъв е проблема за дизела?? Всички компании правят по-сполучливите си агрегати дизелови! Мисля че сега не е както преди време дизела да дава по-слаби резултати от бензина даже е обратното!

Коментар

дизел

Все пак почти никой дизел не може да изката звука и миризмата на добрия стар бензинов агрегат Ауди доказа в 24 часа на Льо Ман ,че и дизела го бива ,но все пак ...... си оставам фен на бензинките

Коментар

Мене самата идея култовите марки Порше, Ламборгини, Ферари.... да произвеждат ...камиони Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
              Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

fiat_love написа:
                Никога не съм харесвал VAG и политиката им всички комании от групата да произвеждат на практика еднакви автомобили.
                Те направо се ОЛЯХА от VAG .На базата на Голф има поне 10 други коли . Доколкото за SUV моделите - на първоначалната платформа на Cayenne u Touareg , в последствие Audi Q7 , а сега има предложения за такива модели на Bentley u Lamborghini За сега остават още 3 модела - а защо да не се направят SUV модели на Шкода ,Сеат или Бугати ,че да се запълни фамилията Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                Прикачени файлове

Коментар

DEYAN IYI написа:
                  Мене самата идея култовите марки Порше, Ламборгини, Ферари.... да произвеждат ...камиони Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                  Нека все пак да си припомном какво е било производството на Lamborgini в самото начало Yellow_Flash_Colorz_PDT_18

Коментар

spoty написа:
                    DEYAN IYI написа:
                    Нека все пак да си припомном какво е било производството на Lamborgini в самото начало Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
                    Ламборджини и сега правят тряктори, но това няма нищо общо с автомобилното им производство. Само като гледам тия снимки и ми прилошава - ще опорочат хубавата марка зада направят поредната пошла, скъпа и безсмислена грозотия!

Коментар

Не съм съгласен че е "пошла грозотия"! Според мен това ще е нов клон в производството на спортни автомобили различаващи се от всичко останали! Пък и гледайки тези снимки далеч не смятам че автомобила е грозен

Коментар

Порше вдигнаха продажбите си с огромен процент след като пуснаха Кайен. Предполагам че, и с Ламборджини ще се повтори това положение! Нали все пак тези хора които купуват и продават автомобилни марки и заводи на първо място си правят сметката как да изкарат още някой и друг милион Така че, не разбирам какво се палят привържениците на тези марки!Същата голяма драма беше, когато пуснаха Ягуар комби дизел Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                        FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
                        FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
                        FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

като го гледам има 4ертите на ферари!
                          Mercedes E200 coupe

Коментар

spoty написа:
                            Не съм съгласен че е "пошла грозотия"! Според мен това ще е нов клон в производството на спортни автомобили различаващи се от всичко останали! Пък и гледайки тези снимки далеч не смятам че автомобила е грозен
                            Мдааа ако наричаш нещо, което тежи 3 тона и има толкова висок център на тежестта "спортен автомобил" само защото са му сложили голям двигател....[quote="Stoyo"]Порше вдигнаха продажбите си с огромен процент след като пуснаха Кайен. Предполагам че, и с Ламборджини ще се повтори това положение!Нали все пак тези хора които купуват и продават автомобилни марки и заводи на първо място си правят сметката как да изкарат още някой и друг милион SmileТака че, не разбирам какво се палят привържениците на тези марки!Същата голяма драма беше, когато пуснаха Ягуар комби дизел Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                            Това е само защото има прекалено много ч***джии с пари, които си купуват огромна кола само зада се почувстват муже.ПС: извинявам се за малко крайните ми реакции, но аз съм голям фен на хубавите автомобили, както спортни, така и за Off- road. И за мен един хибрид между двете, който нито може да се катери по баири, нито има динамиката на спортна кола заради огромните си размери е абсолютна безмислица. Това може да служи само за покакзност и "гъзария" и е равносилно на това да си окичиш якето с банкноти и да крещиш по улиците "Вижте ме колко съм як и богат". Признавам харчат се като топъл хляб, но ако имам избор бих взел Субару Импреза и Ланд Ровър Дефендър - двете заедно вероятно са по- евтини от един Кайен и всяка от тях ще го намачка здраво в средата си.

Коментар

Stoyo написа:
                              Порше вдигнаха продажбите си с огромен процент след като пуснаха Кайен.........Същата голяма драма беше, когато пуснаха Ягуар комби дизел Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                              То май с днешно време се гледа само печалбата ,не историята и реномето на марката Ягуар комби дизел или Ламборгини SUV дизел ,а никой не спомена нищо за Тигра с двигател Корветт или Уаз спортен автомобил :D ...на къде ли отива света .......

Коментар

Working...
                              X