Твърде вероятно е новият всъдеход на италианската марка да прилича на Cayenne.Lamborghini, която в момента е собственост на Volkswagen Group и образува спортното ядро на компанията заедно с Audi и Seat, отново ще произвежда автомобил от категорията SUV. Компютърното изображение, което показва сайтът TheCarConnection, твъре много прилича на Porsche Cayenne.Вероятно двигателят на новото Lambo ще бъде V-образният 10-цилиндров мотор на култовите Gallardo и Audi S6 и S8, но не е изключено в гамата да се предлага и 4,5-литровият силов агрегат на Cayenne. Дизеловата версия съвсем естествено ще бъде 5,9-литровият двигател Audi V-12 TDI.Lamborghini има известен опит в производството на всъдеходи. Това е военното чудовище LM 002, излязло в 300 екземпляра в периода 1982 - 1993. Тогава автомобилът разчиташе на 12-цилиндровия силов агрегат на Lamborghini Countach с максимална мощност 455 к.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lamborghini прави SUV с Porsche ?
Collapse
X
-
fiat_love написа:Никога не съм харесвал VAG и политиката им всички комании от групата да произвеждат на практика еднакви автомобили.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Мене самата идея култовите марки Порше, Ламборгини, Ферари.... да произвеждат ...камиони Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Коментар
-
spoty написа:DEYAN IYI написа:Мене самата идея култовите марки Порше, Ламборгини, Ферари.... да произвеждат ...камиони Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Коментар
-
Порше вдигнаха продажбите си с огромен процент след като пуснаха Кайен. Предполагам че, и с Ламборджини ще се повтори това положение! Нали все пак тези хора които купуват и продават автомобилни марки и заводи на първо място си правят сметката как да изкарат още някой и друг милион Така че, не разбирам какво се палят привържениците на тези марки!Същата голяма драма беше, когато пуснаха Ягуар комби дизел Yellow_Flash_Colorz_PDT_30FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
spoty написа:Не съм съгласен че е "пошла грозотия"! Според мен това ще е нов клон в производството на спортни автомобили различаващи се от всичко останали! Пък и гледайки тези снимки далеч не смятам че автомобила е грозенТова е само защото има прекалено много ч***джии с пари, които си купуват огромна кола само зада се почувстват муже.ПС: извинявам се за малко крайните ми реакции, но аз съм голям фен на хубавите автомобили, както спортни, така и за Off- road. И за мен един хибрид между двете, който нито може да се катери по баири, нито има динамиката на спортна кола заради огромните си размери е абсолютна безмислица. Това може да служи само за покакзност и "гъзария" и е равносилно на това да си окичиш якето с банкноти и да крещиш по улиците "Вижте ме колко съм як и богат". Признавам харчат се като топъл хляб, но ако имам избор бих взел Субару Импреза и Ланд Ровър Дефендър - двете заедно вероятно са по- евтини от един Кайен и всяка от тях ще го намачка здраво в средата си.
Коментар
-
Stoyo написа:Порше вдигнаха продажбите си с огромен процент след като пуснаха Кайен.........Същата голяма драма беше, когато пуснаха Ягуар комби дизел Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар