Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоро не е имало толкова хубав FIAT
Collapse
X
-
Като изключим факта, че си е чиста Мазда, само с емблеми на ФИАТ - да, много е красив!Всъщност, не съм съвсем прав. Ето разликите:http://www.autoblog.com/2015/11/18/f...rison-feature/
Коментар
-
Първият ФИАТ от не помня кога, със задно предаване. Тоест истинска спортна кола. За дизайна няма какво да говорим - по-добър е от невзрачната на външен вид "сестра" Мазда. Но пък при японката са по-добри двигателите - атмосферни вместо със съскало (основната разлика между двата модела), което е единствената, но за мен достатъчна причина да предпочета нея. Не че съм тръгнал да си купувам някоя от двете, но някой ден като ме удари кризата на средната възраст, бих си купил 10-12 годишна 124-ка или Миата на "реални" 127000км :D
Коментар
-
Immortal написа:Като изключим факта, че си е чиста Мазда, само с емблеми на ФИАТ - да, много е красив!Всъщност, не съм съвсем прав. Ето разликите:http://www.autoblog.com/2015/11/18/f...rison-feature/"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
dikanio написа:Първият ФИАТ от не помня кога, със задно предаване. Тоест истинска спортна кола. За дизайна няма какво да говорим - по-добър е от невзрачната на външен вид "сестра" Мазда. Но пък при японката са по-добри двигателите - атмосферни вместо със съскало (основната разлика между двата модела), което е единствената, но за мен достатъчна причина да предпочета нея. Не че съм тръгнал да си купувам някоя от двете, но някой ден като ме удари кризата на средната възраст, бих си купил 10-12 годишна 124-ка или Миата на "реални" 127000км :D"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар