Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спират автомобилите за вредни газове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спират автомобилите за вредни газове

Спират автомобилите за вредни газовеДве мобилни лаборатории мерят от днес в Пловдив за изпусканите от автомобилите вредни и изгорели газове, съобщи

Това е за товарните!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Примката около шията ни малко по малко ще почне да се затяга. Да му мислят хората които имат катализатори само по документи а в действителност нямат. ( не че злорадствам) Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

иронията е безмислена, махаш стария и слагаш нов..

Коментар

Да бе нов. Сложи си ти внов Да не ги раздават безплатни някъде Нещо ми се струва неразумна инвестиция. Че данъка ти падал на половинам пада. Ма къде са 12 там са и 24 лв. Други нещо предимства няма ... А нов ми казаха че струва 250 лв. Е да си ги заврат отзад тия дето ги мислят тия простотий.

Коментар

На мен и двете ми коли са на газ, и на двете съм разкарал катализаторите. Мисля че ще съм в нормите, защото газта е много по-екологично гориво. Което не пречи да плащам акциз като за бензин, така че да си ..... майката
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
              На мен и двете ми коли са на газ, и на двете съм разкарал катализаторите. Мисля че ще съм в нормите, защото газта е много по-екологично гориво. Което не пречи да плащам акциз като за бензин, така че да си ..... майката
              Да бе...питах едини приятели дето правят годишни прегледи. Няма нищо подобно за газта. Виж ако си на дизел с олио - може! Дано тия пичове не дойдат и към София че....
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                zgabrovski написа:
                Да бе...питах едини приятели дето правят годишни прегледи. Няма нищо подобно за газта. Виш ако си на дизел с олио - може! Дано тия пичове не дойдат и към София че....
                Мисля, че zgabrovski е 110% прав относно газта !!! В "белите" страни /посочвам Холандия за пример, защото там процентно автомобилите с АГУ са най-много/ има специални преференции /данъчни облекчения, намалени екологични такси, .../ което стимулира поставянето на АГУ! :D Тук в БГ засега сме много далеч от подобни неща - такава ни държавата и законите /относно автомобилния парк/!
                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                Среден разход на газ

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                  Да бе нов. Сложи си ти внов Да не ги раздават безплатни някъде Нещо ми се струва неразумна инвестиция. Че данъка ти падал на половинам пада. Ма къде са 12 там са и 24 лв. Други нещо предимства няма ... А нов ми казаха че струва 250 лв. Е да си ги заврат отзад тия дето ги мислят тия простотий.
                  То пак като ти пада данъка добре - амо моя данък даже и не пада , а е над 150 лева - е за какъв , чеп да слагам нов катализатор който въобще не е 250 , а много повече Иначе за сега и без катализатор влиза в нормите - то някой пък като не са махнали катализатора, ама той заминал отдавна - ако си мислят , че върши работа - жестоко се лъжат (е да малко им кастрира колата)
                  Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
                  Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
                  Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
                  MB CLK - 430 V8

Коментар

Не разбирам защо всички реват срещу катализаторите, като повечето хора дават тези 200-300 лв. всеки месец за бензин? Катализаторът не е някаква си малоумна прищявка, той е задължителен за здравето ни и на вашите деца (аз още нямам ) Пък ако ви кефи да дишате цветен въздух - моля, заповядайте, има много
                    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Re: Спират автомобилите за вредни газове

[quote:4034e20ed9="doofiat"]Спират автомобилите за вредни газовеДве мобилни лаборатории мерят от днес в Пловдив за изпусканите от автомобилите вредни и изгорели газове, съобщи

Коментар

Working...
                      X