Спират автомобилите за вредни газовеДве мобилни лаборатории мерят от днес в Пловдив за изпусканите от автомобилите вредни и изгорели газове, съобщи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спират автомобилите за вредни газове
Collapse
X
-
Да бе нов. Сложи си ти внов Да не ги раздават безплатни някъде Нещо ми се струва неразумна инвестиция. Че данъка ти падал на половинам пада. Ма къде са 12 там са и 24 лв. Други нещо предимства няма ... А нов ми казаха че струва 250 лв. Е да си ги заврат отзад тия дето ги мислят тия простотий.
Коментар
-
На мен и двете ми коли са на газ, и на двете съм разкарал катализаторите. Мисля че ще съм в нормите, защото газта е много по-екологично гориво. Което не пречи да плащам акциз като за бензин, така че да си ..... майкатаAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:На мен и двете ми коли са на газ, и на двете съм разкарал катализаторите. Мисля че ще съм в нормите, защото газта е много по-екологично гориво. Което не пречи да плащам акциз като за бензин, така че да си ..... майкатаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:zgabrovski написа:На мен и двете ми коли са на газ, и на двете съм разкарал катализаторите. Мисля че ще съм в нормите, защото газта е много по-екологично гориво. Което не пречи да плащам акциз като за бензин, така че да си ..... майката
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Да бе нов. Сложи си ти внов Да не ги раздават безплатни някъде Нещо ми се струва неразумна инвестиция. Че данъка ти падал на половинам пада. Ма къде са 12 там са и 24 лв. Други нещо предимства няма ... А нов ми казаха че струва 250 лв. Е да си ги заврат отзад тия дето ги мислят тия простотий.Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
-
Не разбирам защо всички реват срещу катализаторите, като повечето хора дават тези 200-300 лв. всеки месец за бензин? Катализаторът не е някаква си малоумна прищявка, той е задължителен за здравето ни и на вашите деца (аз още нямам ) Пък ако ви кефи да дишате цветен въздух - моля, заповядайте, има многоНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар