Купувайте докато е време http://fakti.bg/avto/158866-6-dostap...aign=firstpage
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Старите модели Алфа и Фиат поскъпват
Collapse
X
-
Едно питане. Тия QV, LE серия ли са? Скоро видях едно, на което над праговете пишеше limited edition №137. Или това е някъв шит в последствие написано.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Едно питане. Тия QV, LE серия ли са? Скоро видях едно, на което над праговете пишеше limited edition №137. Или това е някъв шит в последствие написано.punto HGT
Коментар
-
Повечето споменати в статията гаранция ще изгният много преди да поскъпнат. Рено 19 беше добра кола, карал съм, вървеше добре и странно за Рено-почти не се чупеше. Обаче как гние това нещо...страхххх...Алфата от тия години е бездънна яма. Лошото е, че и в по-новите години пак си е яма. Е, не толкова бездънна откъм време и пари, ама пак си е голяма дупка.Напоследък виждам често по разни дворове и на супер невероятни места да буренясват Купета на Фиат. Там нямам идея какъв е проблема, но ги ивждам често и явно и там поддръжката става безпредметна в някакъв момент.
Коментар
-
Ами те затова ще поскъпнат, защото ще останат много, много малко бройки от тези екземпляри...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Като имам възможност да се глезя съм решил какво да си купя. Фиат Купе... за мотор още не съм си избрал, ама като си я взема ще е само моя(не обща със жената) И ще я направя кукличка. Това съм си решил и рано или късно ще станеNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Като имам възможност да се глезя съм решил какво да си купя. Фиат Купе... за мотор още не съм си избрал, ама като си я взема ще е само моя(не обща със жената) И ще я направя кукличка. Това съм си решил и рано или късно ще станеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
veselin10 написа:Като имам възможност да се глезя съм решил какво да си купя. Фиат Купе... за мотор още не съм си избрал, ама като си я взема ще е само моя(не обща със жената) И ще я направя кукличка. Това съм си решил и рано или късно ще станеpunto HGT
Коментар
-
didich написа:veselin10 написа:Като имам възможност да се глезя съм решил какво да си купя. Фиат Купе... за мотор още не съм си избрал, ама като си я взема ще е само моя(не обща със жената) И ще я направя кукличка. Това съм си решил и рано или късно ще станеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Е аз в това отношение съм ок, пунтото си е 100% мое, както и голфа на жената си е 100% нейна собственост.По темата http://fakti.bg/avto/159103-golf-ii-za-75-hil-leva , като ви казвам да купувате стари коли не си правя майтап , човека от форума, който най много ще спечели в това отношение и за който се сещам е колегата VETpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар