Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Темпо Петрол въвежда система за контрол на биогоривата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темпо Петрол въвежда система за контрол на биогоривата

Темпо Петрол въвежда система за контрол на биогоривата за 500 хил. евроВъв връзка с въвеждането на Интегрирана система ISO 9001 ,,Темпо Петрол

Re: Темпо Петрол въвежда система за контрол на биогоривата

това:
    doofiat написа:
    ... биоетанолът се смесва с бензина в съотношение 1:15 - 15% биоетанол към 85% бензин...
    сигурно си го копнал отнякъде, но не е вярно. сътношението 1:15 е ~ 6.3% биоетанол към 93.7% бензин, което е доста различно от написаните данни
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Re: Темпо Петрол въвежда система за контрол на биогоривата

charlie написа:
      това:
      doofiat написа:
      ... биоетанолът се смесва с бензина в съотношение 1:15 - 15% биоетанол към 85% бензин...
      сигурно си го копнал отнякъде, но не е вярно. сътношението 1:15 е ~ 6.3% биоетанол към 93.7% бензин, което е доста различно от написаните данни
      Ти ги разбираш явно повече. Поправям го въпреки се копнато от инвестор.бг

Коментар

по-принцип, лично на мен темата за биогоривата, ше ми става доста интересна и затова ми направи впечатление - просто не се разбира 15% или 6,3% ще етанола в горивната смес, а това е доста широка граница...
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Working...
        X