Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

100 000km с Гранде Пунто!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    ilkor написа:
    Чета и се дивя!
    Да бе, и аз...
    Що бе

Коментар

Малко факти:Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 8:16 pmЗа работата наистина няма майтап, че вече ми писна от глупостите на моите хора. Ако наистина някой се интересува да ми пише лс. Ще отговорям на тях след 1-2 дни, защото утре тръгвам да оправявам магариите на шофиьорите ми. Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 10:17 amЦяла нощ мислих какво да правя.Четох доста от книгите за маркетинг, бизнес и други подобни и накрая реших.Преди малко се връщам от нотариуса. Назначих за управител един човек, който иска да купи фирмата.Сключихме договор за определена сума, която ми е напълно достатъчна да започна на ново и да пропусна грешките, които съм правил до сега.Не искам да ги коментирам понеже все пак и такива неща са възможни ... ляга си човек пепеляшка и се събужда принцеса ...

Коментар

ilkor написа:
        Малко факти:Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 8:16 pmЗа работата наистина няма майтап, че вече ми писна от глупостите на моите хора. Ако наистина някой се интересува да ми пише лс. Ще отговорям на тях след 1-2 дни, защото утре тръгвам да оправявам магариите на шофиьорите ми. Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 10:17 amЦяла нощ мислих какво да правя.Четох доста от книгите за маркетинг, бизнес и други подобни и накрая реших.Преди малко се връщам от нотариуса. Назначих за управител един човек, който иска да купи фирмата.Сключихме договор за определена сума, която ми е напълно достатъчна да започна на ново и да пропусна грешките, които съм правил до сега.Не искам да ги коментирам понеже все пак и такива неща са възможни ... ляга си човек пепеляшка и се събужда принцеса ...
        Има нещо гнило в Дания

Коментар

Е, що?!Нали пише, че е ходил на нотариус - какво пречи да е отложил пътуването

Коментар

Виж сега, дано всичко е наред с пича, доколкото може да се каже наред след тези неволи, но как така реши да продава след като бизнеса му вървеше уж. Странно!!! Аз съм един от тези, които искаха да карат за него, но само събота и неделя. Нещата уж вървяха добре, но...Все пак това е път и не се знае какво ще се случи.

Коментар

Доста време не съм влизал във форума и не съм писал,но като прочетох това дето е написал panda climbing не се сдържах.На този колега много му работи фантазиата сигурно е писател,като изчетох всичко написано стигнах до извода Майстор на късия разказ.Не искам да засегна никого, ама така изглежда всичко.

Коментар

Мммда и на мен нещо не ми се нрави тази история ’ма какво ли ми пука, кой е пича и с какво се занимава :D А за добло 4х4 не съм чул още нищо Още в началото на пуска на Добло края на 2001г. се говореше за нещо такова, но май не се реализира заради финанси отново Иначе добло си е яка офроад машина макар и с предно(което е супер зимата по Банско,Узана без вериги )

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
                Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
                Добло 02' 1.9 D- ех
                Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Е, що?! Нали пише, че е ходил на нотариус - какво пречи да е отложил пътуването
                  Изобщо не говоря за пътуването ...Ставаше дума че вечерта човека "набира" персонал за фирмата си, а на сутринта в 10 след като е извадил нотариуса и купувача от леглата в 6 да водят преговори, дотърчава в клуба да ни светне че фирмата вече е продадена

Коментар

ilkor написа:
                    Е, що?! Нали пише, че е ходил на нотариус - какво пречи да е отложил пътуването
                    Изобщо не говоря за пътуването ...Ставаше дума че вечерта човека "набира" персонал за фирмата си, а на сутринта в 10 след като е извадил нотариуса и купувача от леглата в 6 да водят преговори, дотърчава в клуба да ни светне че фирмата вече е продадена
                    Представи си...
                    Ще взема да разкарам всички и ще взема млади хора(не съм стар, на 26) например от форума, ако се навие някой, който наистина цени това което му се дава и като автомобили и като заплащене, а не само да ми мрънкат някакви хора, които са с по десетина, двайсе години по-стари от мен(никой на тази възраст да не се обижда, говоря за конкретнии хора) и да ги мързи да гледат...
                    Е може и затова все още се съветва с ’литературата’ по маркетинг бизнес и т.н. - особено за една нощ е изчел всичко, пък преставете си, и готов клиент за бизнеса имал....Ако всичко е вярно, аз се признавам за тесногръд и задръстен, стоящ на едно място в живота си дребен търговец...Ама моята работа ме е научила че ’тези които ми купуват контейнери със стока от първата среща, обикновено нямат пари за цигари’....Да почакаме и да видим развитието на тази толкова подробна ’история’... пък и Грандето му вече на 100к станало и не го кефело вече за няколко месеца...Някъде беше писал колегата че работата включва 500км на ден - 24дни на месец Х 500км = 12 000 на месец ... може и да е докарал 100к от пролетта насам ама ...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ееее, не гледайте с толкова черни очи на момчето - може да е имало предварителни преговори за продажбата, може да е имал няколко варианта за развой на събитията, може да е чел литературата и преди, а сега само да е попрехвърлил няколко страници и т.н.... може да има много причина за подобно развитие на събитията и се надявам той самия да има логично обяснение, понеже в противен случай ще изглежда доста нелепо НО не забравяйте, че монетата винаги има две страни Времето ще покаже иначе абсолютно нищо не ми пречи да звънна където трябва и да попитам, има ли един човек закупил и "Панда 4х4", и "ГрандеПунто", и "Крома 200к.с.", и много бързо ще се разбере истината

Коментар

Аз съм абсолютен скептик за цялата тази история. Сега пича ни чете глупостите и се подсмихва под мустак. Във всеки форум има такива изпълнения, но лошо няма. Моята констатация е, че момчето е все още тинейджър и просто се забавлява. Да е жив и здрав пораздвижи форума (не че има нужда от това )
                        VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Има нещо съмнително във всички тези писания:
                          panda climbing написа:
                          Автомобила се оказа един от най-здравите, които съм имал(над 30).Ще взема да разкарам всички и ще взема млади хора(не съм стар, на 26)
                          Но знае ли човек ...
                          Kuku написа:
                          Ееее, не гледайте с толкова черни очи на момчето - може да е имало предварителни преговори за продажбата, може да е имал няколко варианта за развой на събитията, може да е чел литературата и преди, а сега само да е попрехвърлил няколко страници и т.н.... може да има много причина за подобно развитие на събитията и се надявам той самия да има логично обяснение, понеже в противен случай ще изглежда доста нелепо НО не забравяйте, че монетата винаги има две страни Времето ще покаже иначе абсолютно нищо не ми пречи да звънна където трябва и да попитам, има ли един човек закупил и "Панда 4х4", и "ГрандеПунто", и "Крома 200к.с.", и много бързо ще се разбере истината
                          към Kuku: Е вземи, че звънни, пък после и напиши ...
                          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                          Среден разход на газ

Коментар

Времето ще покаже иначе абсолютно нищо не ми пречи да звънна където трябва и да попитам, има ли един човек закупил и "Панда 4х4", и "ГрандеПунто", и "Крома 200к.с.", и много бързо ще се разбере истината
                            Легендата е непробиваема Затова временно съм на Крома 2006 с най-мощния дизел. С немска регистрация е и е много интересно ...Другите са купени я от Италия я от Занзибар

Коментар

Kuku аз редовно чета форума на Алфа, макар да не пиша, знам че ти си много редовен и познаваш обстановката повече от добре - представи си този хубостник да ги развие същите пред братята от сектата... мале-мале
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Яворе, ако това се случи във форума на Алфа, е много вероятно колегата да получи доживотен бан :D което би било много добре да се случи и тук, ако се докажат лъжи Ама аз мислех, че Вие колеги го познавате и/или сте го виждали, или пък колите му, на срещи не е ли идвал Не съм търсил по другите теми, НО има ли някъде снимки на колите Ся като се замисля - едно Гранде дизел е поне 28000лв. + една Панда 4х4 към 22000лв. + Крома 200к.с. още колкото първите две коли взети заедно - то стана автопарк за над 100’000лв. За човек на 26 години, малко ме съмнява да е в такова положение и то с лично негов бизнес, които изведнъж е решил да продаде, след като му е донесъл толкова печалба Казал ли е с какво се занимава - явно много пътува Хората които аз познавам (на по 24-25г.) с толкова пари, не знаят от къде се включва компютъра, камо ли да киснат в някакъв форум и да обясняват на всички за колите и бизнеса си, или да си набират персонал от форума П.П.Аз ако не се лъжа, има хора от магазина на ФИАТ които посещават форума и могат директно да потвърдят или да отхвърлят твърдението на ПандаКлимбинг

Коментар

Working...
                                X