Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

100 000km с Гранде Пунто!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малееее тва са много километри мойта през целия си живо досега не ги е врътнала а колегата за няколко месеца

Коментар

Благодаря на всички!Колата наистина е на 100 000км(сто хиляди :D ) Наистина доста късно съм я обявил като ’’моята най-нова придобивка’’.Всъщност колата е от Април 2006. Не съм разносвач на вестници/пици :D . Но наистина карам много( с всички коли около 150 000км на година). Пунтото остава като служебна кола като мойте хора ще се ’’погрижат да мине много тежки тестове от моя.Наистина шофьорите от фирмата ми са страшни джигити и до сега само Фиатите издържат.За съжаление ми сряха гаранцията, която дори не съм ползвал. Все пак по-правилно явно е да се каже 2 год. или 100 000 км., а не 2 год. без оглед на км, но така е с всички фирмиПунтото се оказа много здрава кола като се има предвид, че средната скорост за тия вече 110 000км е около 125км/ч. Колата е много хубава, но вече почти не ми е интересна. Затова временно съм на Крома 2006 с най-мощния дизел. С немска регистрация е и е много интересно като задмина някой добре облечен бизнесмен на магистралата и той тръгне да ме гони да ми покаже, че може да кара с превишена скорост в градски условия.Това не си го позволям никога освен като съм първи на светофар в София и на жълто съм в средата на кръстовището.Съвсем скоро след голямо закъснение очаквам Алфа 159 комби, която поръчах още Август...Пандата при първия сняг ще я развъртя до към 120 000км(сега е на 80 000).П.С Знае ли някой нещо за Добло 4х4? Видях едно много високо Добло, на което пишеше 4х4, но го изпуснах на един светофар в Италия...

Коментар

Браво колега ти си се забъркал с доста добри коли! Сигурно е голям КЕФ да караш такова разнообразие от Фиатове

Коментар

браво! пак да сто илядиш иначе другото си е само благородна завист - да караш толкова хубави автомобили....малко офффф - я кажете сега нещо по темата за километражите на автомобилите втора употреба и цифрата 88 000 км. за 10 годишна кола
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Пич, ти ми скри шапката! Да не си някой тестдрайвър на Фиат? Аз като чета тука какви ги караш и чак ми се иска да си изпрося едно кръгче с Крома-та :D Браво, така се прави! Яко газ!

Коментар

А аз като минавам на ден по 150км и си мисля, че карам много...... Ми Евалата, какво бачкаш, ако не е тайна да идвам с автобиографията.

Коментар

bscsystem написа:
                А аз като минавам на ден по 150км и си мисля, че карам много...... Ми Евалата, какво бачкаш, ако не е тайна да идвам с автобиографията.
                Аре и аз съм навит да почвам

Коментар

Нямате проблеми и за кръгчето с Кромата и за автобиографиите :D Само трябва да се разберем кога, че вашите срещи са ми винаги по много неподходящо време.Иках да дойда и на Италфеста, за да се пусна с Кромата(200кс) на Италиянското преследване, ама не можах.Даже си купих едни малко по-евтини гуми да не си търкам другите, че са по 180евро бройката. Ако се формира нещо подобно свиркайте, че тая Крома ми се ще да я поразвъртя с някой и друг дрифт.Говоря напълно сериозно, ако някой иска да пробва някоя от споменатите коли само да ми пише тука в темата или на лс.За работа също може, но се минават около 500км на ден...И все пак да е чул някой за Добло 4х4???П.С Извинявам се, че влизам рядко, но имам сериозни проблеми при влизането във форума, въпреки мощния нет(204.

Коментар

За работата наистина няма майтап, че вече ми писна от глупостите на моите хора.Ако наистина някой се интересува да ми пише лс. Ще отговорям на тях след 1-2 дни, защото утре тръгвам да оправявам магариите на шофиьорите ми.Вчера вечерта в ГЕРМАНИЯ две от колите ми са катострофирали леко. Единия ’умник’ ударил отзад другия.Това става на светофар, на който първия спира ’неочаквано’ за втория. Пострадали няма, само материални щети. За късмет са били без клиенти. Лошото е че доколкото разбрах са закачили друга кола. Не знам дали зелената карта ще покрие щетите на другата кола, аз някак ще оправя моите...Мисля,че е излишно да казвам колко пъти съм им казвал да спазват дистанция, да не карат бързо в чужда страна и т.н.... В момента се чудя какво да направя - дали да ги уволнавам или да изчакам да изработят загубите, които ми нанесоха, защото трябваше да вземат клиенти от Берлин. Взел съм капаро, всичко беше уговорено. Помолих за разбиране, но не. Немците искат парите + обещетение иначе ще ме съдят. Разбирам ги, но какво да правя.....? И хора нямам в момента. Ще пратя само един с бус, пък немците да прават каквото искат, другите коли са още по-далече.Ще взема да разкарам всички и ще взема млади хора(не съм стар, на 26) например от форума, ако се навие някой, който наистина цени това което му се дава и като автомобили и като заплащене, а не само да ми мрънкат някакви хора, които са с по десетина, двайсе години по-стари от мен(никой на тази възраст да не се обижда, говоря за конкретнии хора) и да ги мързи да гледат...Да не говориме, че някой снощи мангал се е опитал да разбие Кромата, но не успял. Разбита е ключалката и се е опитал да разбие стъклото глупак, но не е успял, защото те са по-дебели от обикновените. Затова обаче е взел гумите с джантите(на стойност колкото един немски (знаете какво), но не тройка, ами направо четворка. Освен това е теглил един пирон или нещо подобно от предния калник до задната врата...... Поне не е/не са взели регистрациите,че тогава вече не знам какво щях да правя...Като видях какво е останала от Кромата щях да експлодирам, но се посъвзех.Викнах полиция. Полицаите бяха пичове, но казаха че шанса да намерят извършетеля клони към нула.Не очаквах и друг отговор. Викнах адвоката(едно приятелче) да се занимава с тях...Тая вечер тръгна приятелката ми(наистина страшно момиче) с Платформата за колите. Утре като мина в полицията, тръгвам с адвоката да я настигна. Едва ли с пандата ще успея, но горката само тя се движи след като и заредих акумулатора, а не я бях карал от пролетта.Ако наистина някой се интересува от работата нека пише. Вече имам предложения, но само те не стигат. Заплащането мисля е ок, но за това ще се разбере, стига да има с кой....Благодаря за вниманието, извинете ако съм Ви досадил....

Коментар

Леле колега ти ме шашна с тази история Това в София ли се е случило с кроматА?! Искам да попитам и за подробности относно работата-с какво е свързана и тн...? Ако искаш ми отговори на ЛС.

Коментар

И аз да питам за каква работа става въпрос, че се заинтересувах.
                        Вече нямам италянска машина

Коментар

Цяла нощ мислих какво да правя.Четох доста от книгите за маркетинг, бизнес и други подобни и накрая реших.Преди малко се връщам от нотариуса. Назначих за управител един човек, който иска да купи фирмата.Сключихме договор за определена сума, която ми е напълно достатъчна да започна на ново и да пропусна грешките, които съм правил до сега.ЗА работата не съм лъгал никой.Ако се интересувате ще ви дам телефона на новия собственик да се разберете с него. Евентуално след нова година ще ми трябва някой за новата фирма.Който се интересува да ми пише лс, ще му дам телефона на човека да си говори с него.Кромата я разбиха(почти) в София. В момента е на ремаркето на Наварата на баща ми, който ми я даде да отида до Германия да се занимавам със застрахователите.Извинете ме, ако някой се чувства прецкан за нещо, но за тия два дни ми се насъбраха доста неща. Ще отговарям като се върна.Лек ден и лек път на който пътува...

Коментар

panda climbing написа:
                            За работата наистина няма майтап, че вече ми писна от глупостите на моите хора.Ако наистина някой се интересува да ми пише лс. Ще отговорям на тях след 1-2 дни, защото утре тръгвам да оправявам магариите на шофиьорите ми.Вчера вечерта в ГЕРМАНИЯ две от колите ми са катострофирали леко. Единия ’умник’ ударил отзад другия.Това става на светофар, на който първия спира ’неочаквано’ за втория. Пострадали няма, само материални щети. За късмет са били без клиенти. Лошото е че доколкото разбрах са закачили друга кола. Не знам дали зелената карта ще покрие щетите на другата кола, аз някак ще оправя моите...Мисля,че е излишно да казвам колко пъти съм им казвал да спазват дистанция, да не карат бързо в чужда страна и т.н.... В момента се чудя какво да направя - дали да ги уволнавам или да изчакам да изработят загубите, които ми нанесоха, защото трябваше да вземат клиенти от Берлин. Взел съм капаро, всичко беше уговорено. Помолих за разбиране, но не. Немците искат парите + обещетение иначе ще ме съдят. Разбирам ги, но какво да правя.....? И хора нямам в момента. Ще пратя само един с бус, пък немците да прават каквото искат, другите коли са още по-далече.Ще взема да разкарам всички и ще взема млади хора(не съм стар, на 26) например от форума, ако се навие някой, който наистина цени това което му се дава и като автомобили и като заплащене, а не само да ми мрънкат някакви хора, които са с по десетина, двайсе години по-стари от мен(никой на тази възраст да не се обижда, говоря за конкретнии хора) и да ги мързи да гледат...Да не говориме, че някой снощи мангал се е опитал да разбие Кромата, но не успял. Разбита е ключалката и се е опитал да разбие стъклото глупак, но не е успял, защото те са по-дебели от обикновените. Затова обаче е взел гумите с джантите(на стойност колкото един немски (знаете какво), но не тройка, ами направо четворка. Освен това е теглил един пирон или нещо подобно от предния калник до задната врата...... Поне не е/не са взели регистрациите,че тогава вече не знам какво щях да правя...Като видях какво е останала от Кромата щях да експлодирам, но се посъвзех.Викнах полиция. Полицаите бяха пичове, но казаха че шанса да намерят извършетеля клони към нула.Не очаквах и друг отговор. Викнах адвоката(едно приятелче) да се занимава с тях...Тая вечер тръгна приятелката ми(наистина страшно момиче) с Платформата за колите. Утре като мина в полицията, тръгвам с адвоката да я настигна. Едва ли с пандата ще успея, но горката само тя се движи след като и заредих акумулатора, а не я бях карал от пролетта.Ако наистина някой се интересува от работата нека пише. Вече имам предложения, но само те не стигат. Заплащането мисля е ок, но за това ще се разбере, стига да има с кой....Благодаря за вниманието, извинете ако съм Ви досадил....
                            Пич, ама ти яко си я закъсал.Лелеееееее, толкова неща наведнъж Дано скоро да всичко да се нареди.Драсни нещо пак, където си избереш!

Коментар

Чета и се дивя!

Коментар

ilkor написа:
                                Чета и се дивя!
                                Да бе, и аз...
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X