Съвсем скоро минах ’’границата’’ от 100 000км с Пунтото. Много съм доволен. Никакви проблеми като изключим скърцащата дясна предна врата, която се оправи само с едно леко завъртане на някакъв болт.Не съм сменял нищо освен нормалните консумативи.Автомобила се оказа един от най-здравите, които съм имал(над 30). Някой може ли да ми препоръча сервиз с пълна(ама наистина пълна) диагностика на двигателя.В Ауто Италия я гледаха и казаха че всичко е ок и е изненада, че няма никакви проблеми, но ми се иска още едно мнение.Автомобила остава на служба във фирмата като ще го дам на най-големите джигите, за да видя как ще изглежда след още 100 000км... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
100 000km с Гранде Пунто!!!
Collapse
X
-
Изядохте го човека бе пичове.Преди време бях пускал една тема за качеставата на Гранде да ги споделят хора които имат вече, за да черпим от извора. И още тогава си спомням че питах освен този колега кой друг има. Беше някъде през лятото. Поне преди 4 месеца. П.С. Току що проверих темата съм я пускал на 8 септември тоес преди 2 мес и 1 седмица. Значи прав е Мазгарев около 70 дни. Странна работа.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Mazgarev написа:Ако на 7-ми септември си я купил колата до сега това са 71 дни...Разделяйки 100 000км на 71 дни получаваме фрапиращата цифра 1408 км на ден - всеки ден...Човек, какво правиш ти ве
Коментар
-
kiler_4o написа:Mazgarev написа:Ако на 7-ми септември си я купил колата до сега това са 71 дни...Разделяйки 100 000км на 71 дни получаваме фрапиращата цифра 1408 км на ден - всеки ден...Човек, какво правиш ти веFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар