https://www.facebook.com/fiatbg?pnref=story Първите кадри...колегите от завода казват че не е Виаггио...според мен на същата платформа с малко фасе в интериор и еkcтериор...само предполагам де.
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Разгеле, че разкараха тия огромни и отвратително грозни фарове.За жалост на мен ми прилича на осъвременена Линеа. Ако седнеш вътре и тропнеш по познатото пластмасово табло, то работата е ясна.
Разгеле, че разкараха тия огромни и отвратително грозни фарове.За жалост на мен ми прилича на осъвременена Линеа. Ако седнеш вътре и тропнеш по познатото пластмасово табло, то работата е ясна.
Еми растгеле ...с Линеuката няма нищо общо ...за тропането не съм сигурен не съм пробвал но щом е C класа кола трябва да не тропа ще видим... А иначе мога да споря относно таблата на всички съвременни коли независимо марка и модели ..на там отива работата не очакваuте кожи и разни естествени материали по таблата то беше преди Милениум*а от тук нататък за такъв материал се плаща солидно ...тва е ...реалитито.
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар