А дано !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Утре 13.11 обявяват колата на година 2007
Collapse
X
-
А Вие гласувахте ли? BGCAR2006!
Колеги,тук може да гласувате за кола на годината за 2006 в България FIAT Grande Punto!!! Има и награди :D !!!http://www.bgcar2006.com/index.php?page=publicvote
-
hit-ko написа:За Кола на годината си казват думата журналистите, а тях кой как ги мотивира е друг въпрос!Така, че продажбите и мнението на купувачите си остават на заден план при подобна класация!Тъжно е, но какво да се прави, нека се порадват и други....
Коментар
-
Гранде Пунто не е лош автомобил (на пръв поглед, не от личен опит), но ако бъдем реалисти не мисля, че щеше да е заслужено да стане 1-ви.Виж, за другата година мога да кажа, че новото Браво би могло да бъде конкуренция и да се бори за първо място! Аз лично харесвам Алфа 159 от концерна ФИАТ.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
ако новото браво е толкова стръвно, като по предварителните снимки, което малко ме съмнява, ще е доста сериозен претендент."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Аз лично харесвам Алфа 159 от концерна ФИАТНека не забравяме ,че Алфа 159 беше на трето място през 2005 год. за автомобил на год. в Европа.Тя отстъпи място на компактна кола , каквито печелят през последните години .Какво общо има този Форд с компактност ?Платформата на Гранде Пунто и Корса е една и съща ,но както и в бг Опел е по-предпочитан въпреки минусите си FIAT GRANDE PUNTO nomer 1 , но все пак последно по точки . Аз лично бях за пунтото ,но мислях че ще спечели волво С30 , защото оше с появата си почна да трупа награди и е първата кола на Волво в класаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар