според мен не е реалнонай-продавания автомобил - на последно мястоможе би защото е "по-стар" моделиначе не вярвам новата Корса, или пък Шкодата която даже съм карал да са по-добри
За Кола на годината си казват думата журналистите, а тях кой как ги мотивира е друг въпрос!Така, че продажбите и мнението на купувачите си остават на заден план при подобна класация!Тъжно е, но какво да се прави, нека се порадват и други....
За Кола на годината си казват думата журналистите, а тях кой как ги мотивира е друг въпрос!Така, че продажбите и мнението на купувачите си остават на заден план при подобна класация!Тъжно е, но какво да се прави, нека се порадват и други....
Гранде Пунто не е лош автомобил (на пръв поглед, не от личен опит), но ако бъдем реалисти не мисля, че щеше да е заслужено да стане 1-ви.Виж, за другата година мога да кажа, че новото Браво би могло да бъде конкуренция и да се бори за първо място! Аз лично харесвам Алфа 159 от концерна ФИАТ.
ако новото браво е толкова стръвно, като по предварителните снимки, което малко ме съмнява, ще е доста сериозен претендент.
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Аз лично харесвам Алфа 159 от концерна ФИАТНека не забравяме ,че Алфа 159 беше на трето място през 2005 год. за автомобил на год. в Европа.Тя отстъпи място на компактна кола , каквито печелят през последните години .Какво общо има този Форд с компактност ?Платформата на Гранде Пунто и Корса е една и съща ,но както и в бг Опел е по-предпочитан въпреки минусите си FIAT GRANDE PUNTO nomer 1 , но все пак последно по точки . Аз лично бях за пунтото ,но мислях че ще спечели волво С30 , защото оше с появата си почна да трупа награди и е първата кола на Волво в класа
Коментар