Тази година бе представен юбилейният модел Фиат 595 Абарт, повече подробности около модела може да намерите тук!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юбилейният Фиат 595 Абарт
Collapse
X
-
На мен Фиат 500 ми е грозен и претенциозен, съпоставяйки цена и продукт. Когато излезе Ню Битъл, не бях особено оарован, новото Мини обаче ми хареса. А като излезе недоразумението на Фиат, Битъла вече ми хващаше окото.Онзи ден, на язовира в Кайлъка, бяха паркирани една до друга класическо БМВ и Фиат 500. Нямам думи...И да не ме обяви някой в пристрастие - имал съм 3 италиански коли.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:На мен Фиат 500 ми е грозен и претенциозен, съпоставяйки цена и продукт. Когато излезе Ню Битъл, не бях особено оарован, новото Мини обаче ми хареса. А като излезе недоразумението на Фиат, Битъла вече ми хващаше окото.Онзи ден, на язовира в Кайлъка, бяха паркирани една до друга класическо БМВ и Фиат 500. Нямам думи...И да не ме обяви някой в пристрастие - имал съм 3 италиански коли.STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
Не са лоши, но както и при други коли-трябва да са боядисани в правилния цвят. Иначе се губи всичко и изглежда като полско фиатче. А предпочитанията на масовия потребител са за ненабиващи се на очи цветове. На тези малки коли им стоят добре няколко цвята, в комбинация, ярки, да подчертаят формите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар