Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Top Speed на Голф 4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stioan80 написа:
    колега во пускам гаста като сменям предавките а Valiosport на клипа е със заводската турбина във момента вече е със хибридна.Не е сниман клипа по нанадолнище ако дойдеш да ги тестваме с прословутия ARL ще ти покажа каде е сниман,а специално за споменатите голфове доста от тях съм направил не са това което ги описваш.
    Не ме разбра. Питам като включиш 2-ра, пускаш рязко съединителя и пак натискаш педала на газта до край и не го връщаш до края на 2-ра, нали?Точно този момент на 10-тата секунда, когато отпускаш съединителя, гумите леко изсвирват и педала е на 100% и така до края на 2-ра.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ауди А4 1,9 TDI със същия мотор ли е кат на гоуфа? Като това.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
        При А3, А4 и А6 мотор 1,9 TDI с мощност 150к.с. няма, при А3 най големия е 131к.с., а при А4 и А6 мотора със 150к.с. е 2,5 TDI, 1,9 TDI ARL се монтира при голф, сеат леон и май при още някой, но сега не ми се рови по нета
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          pplk написа:
          При А3, А4 и А6 мотор 1,9 TDI с мощност 150к.с. няма, при А3 най големия е 131к.с., а при А4 и А6 мотора със 150к.с. е 2,5 TDI, 1,9 TDI ARL се монтира при голф, сеат леон и май при още някой, но сега не ми се рови по нета
          ОК, благодаря! Питам, защото днеска се заиграхме с един на околовръстното с подобно Ауди./Що изчезна снимката, не знам./ Четох из нета за 1,9 TDI ARL и гледах разни клипчета из тубата и мисля, че ако е сток, че го млатим здраво. :D На Valiosport такъв ли му е самолета?
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Ей такъв е
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Вие съвсем на хумор го ударихте Колега pplk, каква 2,4 ти е печката ??, смисъл в каква кола и какви коне ?Иначе мотора се води 1,9 TDI, и трите букви трябва да са му червени, даже мисля, че го водят и TDI GTI, смисъл и такъв запис има, макар, че бензиновия турбо мотор 1,8 го водят GTI. Mотора е с код ARL, в цифри 110KW /150к.с./ и 320Нм при 1900 оборота, ако всичко е в кондикция след ремап се получава следното - 190к.с. и малко над 400Нм, ускорението 0-100км, трябва да е около 8 и под 8 сек. след ремапа.
              punto HGT

Коментар

didich написа:
                Вие съвсем на хумор го ударихте Колега pplk, каква 2,4 ти е печката ??, смисъл в каква кола и какви коне ?Иначе мотора се води 1,9 TDI, и трите букви трябва да са му червени, даже мисля, че го водят и TDI GTI, смисъл и такъв запис има, макар, че бензиновия турбо мотор 1,8 го водят GTI. Mотора е с код ARL, в цифри 110KW /150к.с./ и 320Нм при 1900 оборота, ако всичко е в кондикция след ремап се получава следното - 190к.с. и малко над 400Нм, ускорението 0-100км, трябва да е около 8 и под 8 сек. след ремапа.
                Точно така, колега! Абсолютно вярно. И да - TDI GTI е. А колегата Вальо един път казва, че бил сток, но мислел да го чипоса, а като му казах, че ще му докарам една Е класа 2.7 CDI, с която да си сверят часовниците, той ми каза, че можело неговата да бъдела чипосана и да остана изненадан. Та... той казва "никой не знае какво имам под капака", така че дали е сток или не, не се знае, но щом ми е споделял, че наказвал чипосан ARL.... и то защото не бил в ред, но вместо да го оправят, хората го чипосали...Иначе относно колегата pplk.... Като гледам подписа му, предполагам че говори за Крома 2.4 JTD 200 коня. И ако е сток и ако на Вальо Голфа е сток, то нещата ще са много на кантар.
                Renault Modus 1.2 16v 2006
                Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  Ей такъв е
                  xaxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxa :D
                  Renault Modus 1.2 16v 2006
                  Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

didich написа:
                    ако всичко е в кондикция след ремап се получава следното - 190к.с. и малко над 400Нм, ускорението 0-100км, трябва да е около 8 и под 8 сек. след ремапа.
                    Нещо такова ли ?http://youtu.be/_PlvLvRf9Dg
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Крома! Би трябвало да е 236 коня, 462 NM, но не съм я мерил. Ако си прав, без ремап Гоуфо няма шанс. Ако е мапнат и ускорението е около 8сек. до 100км/ч, мисля, че ще го бия.
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

emzo написа:
                        Нещо такова ли ?http://youtu.be/_PlvLvRf9Dg
                        Знам ли, ти си специалист по дизелите, аз съм чувал само за бензин и газ В интерес на истината са ме возили в такъв голф, двувратка на оригинални 17-ки /санта моника/, на мокър асфалт от движение от втора скорост, но нещо не останах много очарован.
                        pplk написа:
                        Крома! Би трябвало да е 236 коня, 462 NM...
                        тц тц тц стокова кола не остана в тая държава , тамън си викам, това сигурно е автомат, стоково пък си и от София, сега ще го придизвиквам колегата с пунтото да видим с колко коли ще ми избягаш, а то и това било пипано, сега ще кажеш, че е и с ръчни скорости :D , много силни дизели излязоха, немога да вляза в такава категория п.п. сега прочетох, че тоя дизел върви само с 6 степенна автоматична кутия ?
                        punto HGT

Коментар

Щото това на клипа са 170 коня
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето ви клипче което е на равен път с двама по 90 килограма в колата http://www.youtube.com/watch?v=5UZ4xRlebP8
                            брава jtd 100 01.

Коментар

stioan80 написа:
                              Ето ви клипче което е на равен път с двама по 90 килограма в колата http://www.youtube.com/watch?v=5UZ4xRlebP8
                              Момци, незнам кой какъв дизел кара, ама тая брава ще ви вземе акъла на всичките, добре се набира
                              punto HGT

Коментар

stioan80 написа:
                                Колега, немога да преценя на 100% от тази камера, но мисля че представата ни за прав път много сериозно се разминава Все пак ще се радвам да отговориш на въпросите, които зададох по- рано, без лоши чувства.
                                FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.

Коментар

Working...
                                X