КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ АЗ С БРАВОТО ИМАМ ЕДНА ПОБЕДА И ЕДНА ЛЕКА ЗАГУБА ОТ ЕДИН КАЛНИК НА 400М ОТ ВЕКТРА 150КС КАТО ПОБЕДИЛАТА МЕ ВЕКТРА Е С ДРУГО ЕКУ НЕЗНАМ И АЗ ОТ КАКВО Е НО НЕ Е НЕИНОТО НО ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ЛОШИЯ СТАРТ НА ВЕКТРАТА БРАВОТО С МУЗИКАТА Е 1250 НА ЕЛ КАНТАР А ОТНОСНО ЛИБРАТА НЕ ЗНАМ КАКЪВ СТАРТ ИМА НО ТРЯБВА ДА ОТУПАШ ТАКАВА ВЕКТРА ОТНОСНО ПОСТИЖЕНИЯТА НА БРАВОТО ПУСКАЙ СЕ И ПИШИ А ОТНОСНО СЕАТ ТОЛЕДО ТДИ 110 С ЧИП МЕ БИЕ ЕДНА КОЛА И ТО МЕ МИНАВА КЪМ 300М ТОГАВА СЕАТА СЕ РАЗВЪРТА СТРАХОТНО
брато специялно за 1.9 110 коня чип недей да говориш така ... имам един приятел, който кара сеат ибиза 1.9 ТДИ с чип правен при келеша... мога да ти кажа, че тая кола се е пускала с какви ли не... премазва даже 1.8Т или шофьора на сеата е келаф и не може да кара, или колата ти е с хиляди модове
а замислял ли си се че шофера на 1.8Т също може да е келаф това ТДИ 110 с чип не е чак такъв "самолет" .....
Та като намесихте 1.8Т поне кажете за кое 1.8Т говорите, защото до колкото знам има доста разновидности. Също така знам, че при пипане на въпросното 1.8 и става нещо сериозно
Даа... вече съм с нов съединител от "Вентура Гараж" в София, но ми охладиха ентусиазма... искат да не го напъвам поне 2000 км иначе ако станело неща с него ми отпадала гаранцията За момента обаче тоя с Калибрата се ослушва, но пък ми се наточи друг с Е30 с 3.5 мотор от 7-а серия... но и него трябва да почакам докато си сложи задни спирачки. Ето му темата в БМВ форума: http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...9225Снощи бях на сбирка и изведнъж се сви контингента на мераклиите за гонки... пък Гецко с БМВ-то ще го накарам ако падне да коленичи пред Ланчата и да и целуне емблемата, пък аз ще го снимам и ще го кача в БМВ форума Просто ще настоявам за това условия, понеже той ме предизвиква!
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Ццццц ей го на още един рацер се пръкна. Сега ще пропищи целия регион от бегачката.И сега с новия мап повече ли върви от моята
Не ми дават да я напъвам. Ще ходя до Разград и на връщане ще я поподгоня лекичко. За сега не мога да кажа, че нали зтаеш и полуоска имам за смяна, което се надявам да стане на 28-и.
КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧИ АЗ С БРАВОТО ИМАМ ЕДНА ПОБЕДА И ЕДНА ЛЕКА ЗАГУБА ОТ ЕДИН КАЛНИК НА 400М ОТ ВЕКТРА 150КС КАТО ПОБЕДИЛАТА МЕ ВЕКТРА Е С ДРУГО ЕКУ НЕЗНАМ И АЗ ОТ КАКВО Е НО НЕ Е НЕИНОТО НО ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ЛОШИЯ СТАРТ НА ВЕКТРАТА БРАВОТО С МУЗИКАТА Е 1250 НА ЕЛ КАНТАР А ОТНОСНО ЛИБРАТА НЕ ЗНАМ КАКЪВ СТАРТ ИМА НО ТРЯБВА ДА ОТУПАШ ТАКАВА ВЕКТРА ОТНОСНО ПОСТИЖЕНИЯТА НА БРАВОТО ПУСКАЙ СЕ И ПИШИ А ОТНОСНО СЕАТ ТОЛЕДО ТДИ 110 С ЧИП МЕ БИЕ ЕДНА КОЛА И ТО МЕ МИНАВА КЪМ 300М ТОГАВА СЕАТА СЕ РАЗВЪРТА СТРАХОТНО
брато специялно за 1.9 110 коня чип недей да говориш така ... имам един приятел, който кара сеат ибиза 1.9 ТДИ с чип правен при келеша... мога да ти кажа, че тая кола се е пускала с какви ли не... премазва даже 1.8Т или шофьора на сеата е келаф и не може да кара, или колата ти е с хиляди модове
а замислял ли си се че шофера на 1.8Т също може да е келаф това ТДИ 110 с чип не е чак такъв "самолет" .....
ами колега може и да си прав. а къде съм написал че сеата върви като самолет?
На това 3.5 няма и стоповете да му виждаш ако е направено като хората и е живичко
За момента не го знам как е, но лятото ги снимах на една гонка с друга Е30-ка - карах зад тях с 1.9-ката и въпреки, че държах фотоапарата не ми се откъсваха, даже ако натиснех както трябва и двамата щях да ги накажа лошо: http://www.vbox7.com/play:8e26d6cbтози с 335-ицата е от ляво.
Това с 2к е малко глупаво, защото нали се сещаш, че за тези км можеш да натиснеш педала 100 пъти а може и да са 1000
Абсолютно вярно, но пък съм чувал лично от майстори различни теории! Най-достоверната и логична обаче,според мен е: да се кара с чести смени на предавки за преход от 200-300км. В случая обаче имаш изрични условия за гаранцията на съединителя, така че лекинко ... после на чертата!!!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Коментар