Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BMW E36 325i търси нещо за сверка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo 1.9 JTD написа:
    а кога ще е другия път колега искам да присъствам когато е настроена колата да снимам
    Айде идвай събота 21:30 на Омв Горубляне,за тогава се очертава да се съберем повече хора!

Коментар

Днес на ОМВ - Горублене ли ще бъдете бре юнаци Аз смятам утре(неделя) смятам до една 202-ра да отида,ще има ли някой от форума? За кафенце и ’’още нещо’’,ако времето позволява!А иначе днес сте го замислили вие така ли?
      Кара на сгъстен въздух

Коментар

Re:

CMAXHAT написа:
        Днес на ОМВ - Горублене ли ще бъдете бре юнаци Аз смятам утре(неделя) смятам до една 202-ра да отида,ще има ли някой от форума? За кафенце и ’’още нещо’’,ако времето позволява!А иначе днес сте го замислили вие така ли?
        Дам!

Коментар

Здравейте колеги. Прочетох малко коментари и видях че доста от вас смятат че БМВ-то мн върви. само да попитам като е толкова вървежно защо пада от стокарка ХГТ 155-цата ? говорим с 1 кола и малко ... съжелявам че нямам клипче и знам че доста от вас ще си помислят (ето го следващия който говори без покритие но има доста свидетели които биха потвърдили че 325-цата си е тромава и тромава ще си остане (говоря за стокарки коли не за тунинг манияците)

Коментар

HGT вървяло и биело 200к БМВ-по голям майтап не бях чувал скоро
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

FiatbravoHGT20v написа:
              Здравейте колеги. Прочетох малко коментари и видях че доста от вас смятат че БМВ-то мн върви. само да попитам като е толкова вървежно защо пада от стокарка ХГТ 155-цата ? говорим с 1 кола и малко ... съжелявам че нямам клипче и знам че доста от вас ще си помислят (ето го следващия който говори без покритие но има доста свидетели които биха потвърдили че 325-цата си е тромава и тромава ще си остане (говоря за стокарки коли не за тунинг манияците)
              Смени дилъра пич!Познавам момчето,което е НОВИЯ собственик на колата(както и стария)!ИЗЛИЗАЙ да бъдеш приземен на лице.............................................. .,а за да не сме "КАПО" сложи и някой лев белким ти влезе мозък в "пубертетската" чутора!Въпросната 25-ца от темата ако не ти направи ПОНЕ 150м на 400м разстояние аз ще се кръстя "Хасан"...................................,а може и срещу моята 320-ка да те пробваме да си гледаш в краката какво се случва.Бе това остана ЕДИН от малкото форуми,които са пълни ПРЕДИМНО с трезво мислещи пичове и след ГОТИНОТО впечатление,което създава форума като прочетеш темите от край до край се ПОЯВЯВАШ ТИИИИИИИИИИИИИИИИ и сереш на пейзажа..........ЗАЩО ТЕ ПИТАМ АЗ!Вярно не съм модератор...............обаче стига бе???????????????!!!!!!!!!!!!Кара един от най спрелите Фиати в историята и се бие в гърдите видиш ли колко бил бърз....!!!!

Коментар

Bimero написа:
                FiatbravoHGT20v написа:
                Смени дилъра пич!Познавам момчето,което е НОВИЯ собственик на колата(както и стария)!ИЗЛИЗАЙ да бъдеш приземен на лице.............................................. .,а за да не сме "КАПО" сложи и някой лев белким ти влезе мозък в "пубертетската" чутора!Въпросната 25-ца от темата ако не ти направи ПОНЕ 150м на 400м разстояние аз ще се кръстя "Хасан"...................................,а може и срещу моята 320-ка да те пробваме да си гледаш в краката какво се случва.Бе това остана ЕДИН от малкото форуми,които са пълни ПРЕДИМНО с трезво мислещи пичове и след ГОТИНОТО впечатление,което създава форума като прочетеш темите от край до край се ПОЯВЯВАШ ТИИИИИИИИИИИИИИИИ и сереш на пейзажа..........ЗАЩО ТЕ ПИТАМ АЗ!Вярно не съм модератор...............обаче стига бе???????????????!!!!!!!!!!!!Кара един от най спрелите Фиати в историята и се бие в гърдите видиш ли колко бил бърз....!!!!
                Ти пък какво толкова се пениш? Всички тук разбраха ,че имаш супер мега бързо БМВ.
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

kal0yanch40 написа:
                  WhitePower написа:
                  утре вечер на чертата
                  Я да земете да го документирате,че да добием представа,аджеба,колко е вървежно това БМВ.
                  да върви, да върви колко да върви Сравнение с другите тежки машини мерцедес и ауди върви, ама сравнение с другите марки е ... пази боже сега ако става дума за е30 може да върви, ама другите са бавни , като народна песен. Мойто пунто прави такъв ластик на БМВ 525 140 коня, че му трябва не бинокъл ами направо телескоп
                  Punto JTD
                  http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

:D Тя аритметиката е проста- БМВ е36, 325 тежи 1400 кг., като ги разделим на 192 коня и става 7,3 кг. на 1 конь При Бравото 1200 /няма и толкоз/ делено на 155 равно на 7,7 кг./к.с. Бри бимата слагаме и малко повечко механични загуби заради задното и .... да въри, да въри колко повече да въри БМВ
                    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Абе Бимеро,ти па на къв се праиш точно в ситуацията не ми е ясно?Момчето каза при сток коли ама ти трепери сърцето като чуеш БМВ и грам не четеш.Сток 155 коня ХГТ не може да бие 25ца е36 ама да говориш за най-спрелия Фият дето ако 20ката ти е стокова припадаш от всичко живо по 115 коня .Я се осъзнайте малко с тия секти шял да си гледа в краката...излез със стокова 20ка срещу стоково ХГТ 155 па ако ще и килата да изравните,пак ще те гаври по всевъзможни начини,както и откъдето се сетиш!

Коментар

Хахахаххаах какъв съм АЗ ли и на какъв се ПРАВЯ..............................миииииииии на НИКАКЪВ!Първо ГОВОРИМ за 25-цата от ТЕМАТА!Второ ако има някой желаещ може да направи старт с колата(25-цата) за да се види кое колко върви и т.н.Много ми е интересно,че никой не забелязва,че "ПИША" само когато някой "ПОЛЕТИ" и трудно се "ПРИЗЕМЯВА"!Офертата е налице,давйте Браво ХГТ(АТМОСФЕРНО) с каквито искате модове и 25-цата ще застане(ще говоря с момчето не е проблем)!Сърцето ми трепери НОРМАЛНО,обаче ЧЕТА ВНИМАТЕЛНО иииииии Браво ХГТ с модове НЯМА НИКАКЪВ ШАНС СРЕЩУ 25-цата ОТ ТЕМАТА!И споре теб majarina ще можеш да обясниш на колегата с "Бързото" Браво,че има смисъл да застане срещу 20-ска с "модове" щом биел с калник 325-ца....................моля те ТИ СЕ ОСЪЗНАЙ!КОЛАТА МИ Е НЕ Е БЪРЗАААА,А ЗА МОМЕНТА С ТОЗИ МОТОР(20-ковия) Е МЕГА СПРЕЛ ВИСОКО 15-СЕКУНДЕН АВТОМОБИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!RASTIL от теб не го очаквах....в смисъл аз бях сериозен в изказването си(мнението си)и според мен 325-ца В ДОБРО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОНИЕ срещу Браво ХГТ в ДОБРО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОНИЕ просто няма да има смисъл от подобно замерване........(да не кажа,че е пробвано 24379247582 пъти)!Нали покниш синьото QV с,което ти замерва и ти сипваше много,ми въпросното в тогавашния си сетъп не УЧАСТВАШЕ в замерване в КАКВАТО И ДА Е дисциплина с 325-цата от темата(сега QV-то е дооста по-бързо,но "сигурно" пак ще е отзад)!Твоята кола разстрелва Браво ХГТ...та в тоя ред на мисли май вие се "ПРЕВЪЗБУДИХТЕ"!Нищо лично, и не се опитвайте да ме нападате,аз не го правя(или по-точно не към нормално мислещите ТРЕЗВИ като мнение хора)!Поздрави и не се косете винаги ще има по-бърз!

Коментар

Аритметиката ми е за сток коли! Кувето е с валове, Мареата ми е семейния ми седан с все газовата му инжекция-сеш лш се колко са различни и несъпоставими нищата? За това писах аритметиката за стокови коли....Иначе е въпрос на похарчени пари по колата и си опред
                          ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Радвам се за вас хора щом спорите и се карате толкова значи имате Бензин във вените ! аз се кефя на бравока за 2000 лева който наказва доста по силни коли :D които струват х2,х3 пъти повече от него
                            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Бимеро,пичага ама никак не четеш братле.Човека с Бравото казва,че е бил 25ца с калник,а не че е бил тази от темата!Второ изрично момчето каза,че става въпрос за сток коли,а нито 25цата,нито твойта е такава и в тоя ред на мисли не си никак коректен да подскачаш с некви облози.На всички е известно,че 25ца е36 и сток няма проблем с това Браво,просто или проблема е в шофера или в колата...или и двете :D .А и пропускаш факта,че определяш ХГТ 155 като най-спрелия,еми не не е спряла,са че не мое да върви като Астра или Хонда...еми от 98ма нагоре евронормите са други и вървежа е друг то не е много трудно да си го помислиш...И не е нужно да се съвземам,аз дори не карам Фиат,просто като стане дума за БМВ и ти си пръв да приземяваш хората по лица,да слагаш пари и т.н.Всеки малко или много е секта ма е добре да се владееме малко от малко нали?

Коментар

majarina написа:
                                Бимеро,пичага ама никак не четеш братле.Човека с Бравото казва,че е бил 25ца с калник,а не че е бил тази от темата!Второ изрично момчето каза,че става въпрос за сток коли,а нито 25цата,нито твойта е такава и в тоя ред на мисли не си никак коректен да подскачаш с некви облози.На всички е известно,че 25ца е36 и сток няма проблем с това Браво,просто или проблема е в шофера или в колата...или и двете :D .А и пропускаш факта,че определяш ХГТ 155 като най-спрелия,еми не не е спряла,са че не мое да върви като Астра или Хонда...еми от 98ма нагоре евронормите са други и вървежа е друг то не е много трудно да си го помислиш...И не е нужно да се съвземам,аз дори не карам Фиат,просто като стане дума за БМВ и ти си пръв да приземяваш хората по лица,да слагаш пари и т.н.Всеки малко или много е секта ма е добре да се владееме малко от малко нали?
                                Прав си не е нужно да подскачам така(такъв съм за добро или за лошо),обаче повече се радвам,че си ме разбрал какво имам в предвид!

Коментар

Working...
                                X