Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava 1.9 Jtd 105 предизвиква други печки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Roman написа:
    cveiba написа:
    stalker написа:
    Колега, МАФ сензора на дизела отчитал до 1.5 атмосфери.Служил за защита.Така ми казаха , като правеха диагностика на моята кола.Поздрави.
    съгласен съм за целта се слага сензор от опел те са на 3/бар има преправяне , турбината ми е ИХИ от мареа а дюзите ми са от Алфа 1.9 М-JET , колерът ми е от ивеко м.....бус
    Как си сложил дюзи от 16 клапанова глава на Мjet на мястото на 8 клапановата на JTD? Двата вида дюзи нямат нищо общо.
    и каква им е разликата според теб че да НЕ стават
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Ей такава е разликата:8V 16V Не можеш да сложиш инжектора от 16 клапановата глава, в 8 клапановата. Би ли споделил каталожния номер на дюзите си?
      '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
      Powered by VRPerformance

Коментар

Roman написа:
        Ей такава е разликата:8V 16V Не можеш да сложиш инжектора от 16 клапановата глава, в 8 клапановата. Би ли споделил каталожния номер на дюзите си?
        ПРАВ СИ , голяма глупост съм написал беше преди 2-год от алфа 156/150-конювият мотор са ИЗВИНИ МЕ

Коментар

А съединителя какъв е, колко мг гориво сте я направили да пръска.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
            съединителя е стоковият, чип несъм правил още поради финансови затруднения , буксува ако я натискам в ниските инъче ако я изрязвам до максимални обороти не боксува, между другото чип има ама е за стоковият мотор а и трябва къстъм да и се направи

Коментар

cveiba написа:
              vsd написа:
              съединителя е стоковият, чип несъм правил още поради финансови затруднения , буксува ако я натискам в ниските инъче ако я изрязвам до максимални обороти не боксува, между другото чип има ама е за стоковият мотор а и трябва къстъм да и се направи
              Не може да караш на 1.8 бара налягане без да се пренаписани таблиците за мап сензора в софтуера. А сега извeднъж обясняваш, че колата не е мапвана въобще. Нещо не ми стана много ясно...A това че съединителя ти буксува, означaва че просто е тръгнал.И ако наистина караш на такъв висок надув, а не ти е пуснато гориво за него, е много зле за мотора ти. Съветвам те, да смениш човека, който се занимава с колата ти.
              '99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
              Powered by VRPerformance

Коментар

Roman написа:
                cveiba написа:
                vsd написа:
                Не може да караш на 1.8 бара налягане без да се пренаписани таблиците за мап сензора в софтуера. А сега извeднъж обясняваш, че колата не е мапвана въобще. Нещо не ми стана много ясно...A това че съединителя ти буксува, означaва че просто е тръгнал.И ако наистина караш на такъв висок надув, а не ти е пуснато гориво за него, е много зле за мотора ти. Съветвам те, да смениш човека, който се занимава с колата ти.
                колата е мапната ама за стоковата карантия , според мен трябва да се направи къстъм тунинг , в момента има лаг във ниските и пуши докато влезе в режим това при мен е 2500/об след това се стряска яко, до 3-та скорост ми надува турбината до 1,6 на 4-1,8 а на 5-та ако съм на баир леко подминава 1,8а турбината е надута с бустконтролер

Коментар

vsd написа:
                  не знам , чипът за стоковата карантия е правен във Шумен , мапера звънна във София и някой му го изпрати по абв-то за 5-мин ми го сложи изпробвах я хареса ми платих му и си отидох , аз от софтуер не разбирам а и тук в(Балчик) никой не разбира

Коментар

И тука стаа интересно
                    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
                      И тука стаа интересно
                      +1
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

2000 20v turbo написа:
                        И тука стаа интересно
                        Май много прилича темата ,на една тема на твоят приятел Браво ЖТД...
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Едно към едно са ... нещо правено ама какво там ... нещо ... по двигателя

Коментар

cveiba написа:
                            Roman написа:
                            cveiba написа:
                            vsd написа:
                            колата е мапната ама за стоковата карантия , според мен трябва да се направи къстъм тунинг , в момента има лаг във ниските и пуши докато влезе в режим това при мен е 2500/об след това се стряска яко, до 3-та скорост ми надува турбината до 1,6 на 4-1,8 а на 5-та ако съм на баир леко подминава 1,8а турбината е надута с бустконтролер
                            Точно, ясно, изчерпателнооо..... Саа, който отбира от коли.... е разбрал кво точно е правено по колата, кой не разбира -да се просвещава! И кат ся просвети - тогаз да чете тука тоз профи раздел
                            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Според мен ако имаше 6та колата щеше да отиде над 2 бара
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

1

S.W.A.T. написа:
                                Според мен ако имаше 6та колата щеше да отиде над 2 бара
                                http://www.youtube.com/watch?v=6hbqFl8wgqY&feature=youtu.be

Коментар

Working...
                                X