Не бе тъй, както си го написал си прав... аз съм недогледал поста ти и съм останал с впечатлението, че пишеш за самата шайба на компресора.... От тоз вечер има ли резултат нящо
Днеска времето в Русе пак се развали... Като се оправи напълно чакам един мерцедес C-Класа 250TD с 220 коня на мотора да дойде към Русе. Нещо не му е харесал последния ми клип и ще отсрамва сектата. Даже ще успее, ако не измисля някакъв нов мод до тогава.
Доста му дърпаш на Змея. Много добре е станала алфата.Само се пазете от такива ненормалници като този с авенсиса, да не стана някоя беля.ici ли снима с колата камера. Можете ли да направите една дръпка с него, ясно е че има много разлика в конете, но ми е интересно да видя каква е.
Доста му дърпаш на Змея. Много добре е станала алфата.Само се пазете от такива ненормалници като този с авенсиса, да не стана някоя беля.ici ли снима с колата камера. Можете ли да направите една дръпка с него, ясно е че има много разлика в конете, но ми е интересно да видя каква е.
С ИЦИ няма ама грам смисъл да се гоня... Той е 12 секундна кола. Представи си как ици минава 400-я метър и след няколко секунди аз пристигам. Това ще е разликата.
Коментар