От 0-160 на газ ги правя за 19-20сек.,на бензин не зная,но поне с 2 по малко,а тои ги прави за 20-21сек. с лошо превклучване.Добре си набира бравата.А като и сложи и валове.................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 Vs много други
Collapse
X
-
Надявам се до средата на следващия месец да сабера паричкитето за валовете че са скъпички чакам от едно място парички ако ми ги дадът на време няма да е зле тогава ще стане доста интересно мисля когато ги сложа да се замеря с някое ХГТ на 400мBUMAR написа:От 0-160 на газ ги правя за 19-20сек.,на бензин не зная,но поне с 2 по малко,а тои ги прави за 20-21сек. с лошо превклучване.Добре си набира бравата.А като и сложи и валове................."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Aко ме питаш пробвай сега някое ХГТ, че тъй като гледам нещата ще са доста вързани.bravas написа:Надявам се до средата на следващия месец да сабера паричкитето за валовете че са скъпички чакам от едно място парички ако ми ги дадът на време няма да е зле тогава ще стане доста интересно мисля когато ги сложа да се замеря с някое ХГТ на 400мBUMAR написа:От 0-160 на газ ги правя за 19-20сек.,на бензин не зная,но поне с 2 по малко,а тои ги прави за 20-21сек. с лошо превклучване.Добре си набира бравата.А като и сложи и валове.................fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Мисля че няма да ми достигнат за малко силите за хгт има предвид със варвящо такова че от тях има и доста мъртви затова не искам да се изхвърлям неподготвен, обичам първо да видя какво мога да направя а после да чакам резултати поне да знам че сам направил всичко което е зависило от мен"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
За старта е малко сложно че доста върти гуми ще трябва да потренирам още за да видя как ще е най добре тази събота чакам да се прибере френт от гърция който има Г-тек и ще я засеча с него както и ще пробвам до какви обороти да я даржа абе доста опити ще направяBUMAR написа:Е моето си е доста издухано,и е на газ.Ама що да не пробва-само да подобри малко старта
"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата
!За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)
Коментар
-
Малко е рано за по серйозни гонки но имай предвид и че веднъж не мога да вкюча 3-та и ми пада малко времето от там както и оборотите от 2 на 3-та иначе няма ядове ако имаш пат драсни едно лично и ще се пуснем дори и да не сам я завършил, има още едно нещо което трябва да направя още сам с оригиналното гърне от зад който е запознат с фиатките знае че е лабиринтно и доста спъва колата защото от тазаи страна на гарнето кадето влизат газовете тръгва и трабата за газовете навън или по просто казано от зад е затворено а има два отвора от предBimero написа:Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата
!За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Специялно заради теб,ще се замеря с 1.6(Фиат)и ще ти пратя клип на лично за да ти покажа,че колата ти наистина върви доста добре за 1.6,независимо дали си се забавил малко при смяна на предавките!Казвам ти евала за колата!bravas написа:Малко е рано за по серйозни гонки но имай предвид и че веднъж не мога да вкюча 3-та и ми пада малко времето от там както и оборотите от 2 на 3-та иначе няма ядове ако имаш пат драсни едно лично и ще се пуснем дори и да не сам я завършил, има още едно нещо което трябва да направя още сам с оригиналното гърне от зад който е запознат с фиатките знае че е лабиринтно и доста спъва колата защото от тазаи страна на гарнето кадето влизат газовете тръгва и трабата за газовете навън или по просто казано от зад е затворено а има два отвора от предBimero написа:Искам да поздравя колегата,по клипа засекох с DN Chrono(Racing)-18.036 сек(60-160км/ч)!За сравнение моята кола(320+++модове)прави същото опражнение(по G-tec) за 15.741 сек!Това е повод още един път да те поздравя за това което си постигнал с подобренията по 1.6-цата
!За съжаление,нямам път към Благоевград иначе със удоволствие ще се замеря с теб!Поздрави!(Да поясня,защо съм дал за пример доускорението 60-160км/ч,все пак е важно какъв старт има дадена кола,а така съм изолирал този фактор)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар