Според клипа 0-100 за 8-9 сек ,че то Hgt - 147 не може да направи такова ускорение реално.
Колега както казах по горе мотора не е стоков има доста модове по него затова не трябва да те учудва ускорението, колкото за ХГТ-то не сам се пускал след подобренията с такова, но сам сигорен че до 100 ще ми озори доста виж след 100 нагоре би трябвало да ми издърпа, колкото до това каде сам снимал ускорението и дали е било от Луната за към Земята ще кажа че е снимано на Терминала в Благоевград и който е идвал знае дали има някакъв наклон ще се опитам да намеря снимка на Терминала и ще я кача че вече ми писна от такива изказвания,допреди не могло да влезе до 8000 обор. , не могло на 2-ра 120 да вдигне сега пък наклони спирам да правя вече каквото и да било аз няма пред кой да се доказвам , ако има такива който не вярват за колата идват да я видят на живо и после коментират даже ако искат могат да дойдат с някоя кола да си направят сверка не отказвам стига да е горе доло в мойта категория
Колега карай си колата с кеф и не обръщай внимание на разни безобразни. Колата ти върви доста прилично за 1.6 може само да й се кефиш
Според клипа 0-100 за 8-9 сек ,че то Hgt - 147 не може да направи такова ускорение реално.
Колега както казах по горе мотора не е стоков има доста модове по него затова не трябва да те учудва ускорението, колкото за ХГТ-то не сам се пускал след подобренията с такова, но сам сигорен че до 100 ще ми озори доста виж след 100 нагоре би трябвало да ми издърпа, колкото до това каде сам снимал ускорението и дали е било от Луната за към Земята ще кажа че е снимано на Терминала в Благоевград и който е идвал знае дали има някакъв наклон ще се опитам да намеря снимка на Терминала и ще я кача че вече ми писна от такива изказвания,допреди не могло да влезе до 8000 обор. , не могло на 2-ра 120 да вдигне сега пък наклони спирам да правя вече каквото и да било аз няма пред кой да се доказвам , ако има такива който не вярват за колата идват да я видят на живо и после коментират даже ако искат могат да дойдат с някоя кола да си направят сверка не отказвам стига да е горе доло в мойта категория
Колега карай си колата с кеф и не обръщай внимание на разни безобразни. Колата ти върви доста прилично за 1.6 може само да й се кефиш
Благодаря колега на мен лично си ми харесва пък който каквото иска да си мисли , миналата седмица когато беше ралито в Благоевгра си поговорих доста с Гетов който също ми каза че този мотор има потенциал , даде ми някоя друга идея но ще видя дали да я осъществя , едното е да премина на дросели но всичко зависи от паритчките
Благодаря колега на мен лично си ми харесва пък който каквото иска да си мисли , миналата седмица когато беше ралито в Благоевгра си поговорих доста с Гетов който също ми каза че този мотор има потенциал , даде ми някоя друга идея но ще видя дали да я осъществя , едното е да премина на дросели но всичко зависи от паритчките
E те паричките винаги са фактора, не толкова колата, а и точно 1.6 мотора на фиат е един от най-добрите на фиат ама нали... какво разбираме ние от мотори
Е според тебе Фиат Брава кола ли е??Ама честно Не мога да разбера кво се хвалиш с Брава 1.6, разбирам да караше AMG некое или Ламборджини,ама вече ставаш смешен брато... хората ти се подиграват,то не е за хвалба моля те
Пич стига си писал глупости само.Няма такия коментари като твоите....За хвалба си е нищо че не е ламбо,порше,амг -все пак върви доста прилично за 1.6...Пък като си толкова отворен ходи пусни се с него и докажи че колата му не върви.Стига с тея клавиатурни реисъри че изказвания кат твоите има на всякъде...Аиде със здраве!bravas да не ти пука бате от такия коментари-винаги ще има недоволни или завистливи.Важното е че на теб ти е кеф да си караш количката.Поздрави и безавариино!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Е според тебе Фиат Брава кола ли е??Ама честно Не мога да разбера кво се хвалиш с Брава 1.6, разбирам да караше AMG некое или Ламборджини,ама вече ставаш смешен брато... хората ти се подиграват,то не е за хвалба моля те
Пич стига си писал глупости само.Няма такия коментари като твоите....За хвалба си е нищо че не е ламбо,порше,амг -все пак върви доста прилично за 1.6...Пък като си толкова отворен ходи пусни се с него и докажи че колата му не върви.Стига с тея клавиатурни реисъри че изказвания кат твоите има на всякъде...Аиде със здраве!bravas да не ти пука бате от такия коментари-винаги ще има недоволни или завистливи.Важното е че на теб ти е кеф да си караш количката.Поздрави и безавариино!
Не завиждам и не оспорвам че ще ме бия аз карам Дизел което предполагам ще падне от Бравата а може и да бия не се знае.Нека си я кара човека да и се кефи все пак секи има право на избор кво да кара
Подкрепям колегите по горе! На които не му изнася и т.н да ходи да се пусне с колегата и тогава да говори,до тогава няма смисъл от толкова излишни коментари.. Тая тема се превърна в някакъв луд спам..
Колеги изчетох всичко от 1ва до последната страница , и виждам някой неща: Че тази брава върви доста, ама доста за 1,6 , аз само като и чух гласеца до 3та..... просто РЕСПЕКТ , и второ че всички се втурнахте да го плюете човека, а не да се изкефите че има такива коли , и че парите които е хвърлил по тази кола дават резултат.И последно за всички които най-остро спорехте че имате по бързи коли от неговата май не ви прави чест да ходите на гонка с него.Браво за Бравата колега , давай нагоре
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Общо взето след клипчето може да се каже не че върви прилично а че върви супер за 1,6 колата .и че на такова ускорение и хгт стоково няма да върви по добре.А стоков 1,6 пък няма нищо общо така че тази брава наистина върви.
Благодаря на всички за хубавите думи който чета последно време радвам се че оценявата това което сам направил . Поздрави на всички ще вида днес ако ми остане време ще кача някоя друга снимка на колицата
Нещо информативно какъв разход дава тази брава ? ? ? Иначе евала за 1.6-чката прилично върви и аз съм с такъв Двг Доволен съм айде със здраве
Колега доста е различно като си я карам нормално без да я настъпвам много е около 10 градско и 6 извън градско , но в повечето случеи е над 11 защото бая си я юркам, само за инфо преди да я чипосам ми харчеше с около 1-2 повече градско и 0,5 литра извън градско имам чипове за този двигател за две електроники за 1.6 тези с металните колектори ако някой иска да ми пише на лично и ще му обясня по на широко да не спамим темата.
Колега, браво за ентусиазма и за първата кола дето виждам някакъв краен резултат в тоя раздел :D Изчетох ти цялата тема и само с едно не съм съгласен.... Към последните страници вече се изясниха нещата и затова колегите започнаха да те поздравяват, но според мене не е коректно да пускаш тема и в първото мнение да пишеш само това:
bravas написа:
От днес почвам да слагам списак с колите които сам се пускал на 400м, От тази събота с алфа 156 2.4 JTD победа от моя страна с около 3 коли и една загуба срещу BMW 320-150к.с. много живо с малко по малко от 2 коли
Някак си не е редно ми се струва. Ако беше казал...." Здр колеги, ся ще ви представя какво съм постигнал със Брава 1.6 със еди какви си подобрения и тогава да почнеш да изреждаш колите, които си победил " Да пуснеш клипа и тогава да говориш какво ще размажеш и т.н. Напълно съм съгласен с колегите от първите 2-3-4 страници където казват: "Земи се скрий с тоя ино и шес", "стига сънувал, че караш самолет" ( Примерно), Просто според мене не си изложи правилно темата.... Съгласен съм и с колегите от последната страница и нещо, че резултата, който си постигнал е доста, доста добър Поздравления и от мен за резултата, който си постигнал и за напред безаварийно...
Коментар